ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

't Goy - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Amersfoort tot Loenen aan de Vecht en van Everdingen tot Oud Zuilen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Bloemweg, Waterdaal of Friesestraat in Amersfoort of op de De Slieten, Gaudistraat of Charlie Parkerstraat in Loenen aan de Vecht, of op de Rijksstraatweg, Molendijk of Stoopendaalweg in Everdingen, of op de Kerklaan, Kleuterstein of Hoedenmakersgang in Oud Zuilen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Amstelhoek tot Meerkerk en van Zeist tot Nieuwland worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Tymon van Hiltenstraat, Mennonietenbuurt of Kerklaan in Amstelhoek of op de Dorpsplein, Bazeldijk of Gorinchemsestraat in Meerkerk, of op de Laan van Eikenstein, Jan Pieter Heijelaan of Prins Mauritslaan in Zeist, of op de Kwakernaak, Achterdijk of Lange Schenkel in Nieuwland, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Soest tot Lopik en van Leerbroek tot IJsselstein worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de van Weedestraat, Bartolottilaan of Veenbesstraat in Soest of op de Zomerkade, Copenweg of Floris van Egmondstraat in Lopik, of op de Huibertweg, Raadhuisplein of Schutterseiland in Leerbroek, of op de Koperwiekweg, Bermudahof of Prins Clauskade in IJsselstein, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Linschoten tot Nigtevecht en van Lexmond tot Bosch en Duin worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Cattenbroekerdijk, Jacob Barneveldstraat of Laan van Overvliet in Linschoten of op de Rozendaal, Raadhuisstraat of Aetsveldsestraat in Nigtevecht, of op de Polderweg, Kortenhoevenseweg of Berkenlaan in Lexmond, of op de Tolhuislaan, Biltseweg of Vossenlaan in Bosch en Duin, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers