ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

't Haantje - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Witteveen tot Oosterhesselen en van Drouwenerveen tot Veeningen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Zuideresweg, Meester Haddersweg of Ir. E. Biewingaweg in Witteveen of op de Verl Hoogeveense Vaart, Vorsbomenweg of Edveensweg in Oosterhesselen, of op de Achterweg, Verbindingsweg of Hambroeksdijk in Drouwenerveen, of op de Schoonveldersteeg, Veeningerveldweg of Pieperij in Veeningen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Schoonloo tot Balinge en van Eursinge tot Gees worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Olle Hullenweg, Weg langs de Strubben of Elperstraat in Schoonloo of op de Heirweg, De Pol of Meulenkamp in Balinge, of op de Iemersweg, Eursinge of Kraloërweg in Eursinge, of op de Luiveldweg, Oude Geserweg of Mepperweg in Gees, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Langelo tot Doldersum en van Zandpol tot Oudemolen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Oosterstukkenweg, Hoofdweg of Westerstraat in Langelo of op de Huenderweg, Boylerstraat of Bungalowpark in Doldersum, of op de Zandlaan, Schuine Grup of Dennenweg in Zandpol, of op de Molensteeg, Meester Croneweg of Linthorst Homanweg in Oudemolen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Tiendeveen tot Eeserveen en van Peest tot Buinen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Berkenweg, Kanaal W.Z. of Kremboong in Tiendeveen of op de Kanaalstraat, Ballerswal of Brammershoopstraat in Eeserveen, of op de Westerveen, Langelaan of Hoofdweg in Peest, of op de Vlasakkers, WesterVeldsweg of Bronnegerstraat in Buinen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers