ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

't Haantje - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Drouwenerveen tot De Groeve en van Nieuw-Buinen tot Ruinerwold worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Noorderstraat, Brandsdijk of Zuideind in Drouwenerveen of op de De Kruierij, Pelincksweg of Molenkamp in De Groeve, of op de Jasmijnstraat, Noorderdiep of Petuniastraat in Nieuw-Buinen, of op de Buitenhuizerweg, Kleipeer of Hesselterweg in Ruinerwold, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Ansen tot Assen en van Donderen tot Spijkerboor worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Ruinerdijk, Dwingelerweg of Madeweg in Ansen of op de Hunsingostraat, Vechtstraat of De Doorsteek in Assen, of op de Norgerweg, Bunnerweg of Wierbroeken in Donderen, of op de Noordeinde, De Kolk of Veenweg in Spijkerboor, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Diever tot Nieuwlande en van Huis ter Heide tot Stuifzand worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Dieverbrug, De Wijert of Van Osstraat in Diever of op de Veldweg, De Spil of De Velg in Nieuwlande, of op de Asserstraat, Norgervaart of Kolonievaart in Huis ter Heide, of op de Oostermaat, Drijberseweg of Eisenweg in Stuifzand, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Wachtum tot Schoonloo en van Eexterveen tot Midlaren worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Trambaan, Vogelpoel of Oude Geeserweg in Wachtum of op de Schoolstraat, Weg langs de Strubben of Koestukkenweg in Schoonloo, of op de Zandvoorterweg, Dorpsstraat of Koffielaantje in Eexterveen, of op de Meerweg, Hunebedpad of Noordlaarderweg in Midlaren, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers