ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

't Harde - ilex-maximowicziana

Ilex maximowicziana �Kanehirae�

Ben je op zoek zijn naar een Ilex soort die snel groeit en die een mooie groenblijvende haag kan vormen?, dan is dit de soort die je moet hebben. Deze Ilex is geschikt om een Haag-heg van middelhoog tot hoog te creëren. Van 50 cm hoog tot wel 2 meter hoog, deze Ilex maximowicziana“Kanehirae” kan het allemaal aan.

Het eerste jaar van aanplant is het belangrijk om in droge periodes het water geven in de gaten te houden om zo uitdroging te voorkomen. Voeg ook bij deze Ilex voldoende tuinturf aan de bestaande grond/bodem toe. Verzuring van de grond is wat deze Ilex of te wel {tekst7,link2) fijn vindt, en de turf is ook nog eens vocht vasthoudend voor de droge periodes. Deze {tekst7,link2) laat zich makkelijk snoeien. In mei/juni bloeit ook deze soort met kleine, witte, onopvallende bloempjes welke geliefd zijn bij {tekst6,link4) later in het jaar gevolgd door kleine, zwarte besjes wat een extra sierwaarde geeft.

Zoekt u dus een Ilex soort om een hogere, snelgroeiende haag te maken, dan heeft u met deze soort de goede te pakken.

Aanplant Advies is 5 tot 6  stuks op een strekkende meter voor een enkele rij/ haag. Nog meer body met deze groei topper? zet ze dan kruislings/ om en om/ in de rij met 9 stuks op een strekkende meter.

{tekst1,link3 een veel gebruikt Buxus alternatief

Van Terwolde tot Elspeet en van Winterswijk Woold tot Barneveld worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Bekendijk, Wijkseweg of Tuindorp in Terwolde of op de Reijnvaanerf, Juffersgoed of Ds. van Gilstweg in Elspeet, of op de Schoolweg, Bosweg of Oude Bocholtsebaan in Winterswijk Woold, of op de Spoorlijnpad, Doornenburg of Nijkerkerweg in Barneveld, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Een leuk filmpje en de uitleg over deze Ilex kunt u hieronder bekijken;

Ilex maximowicziana �Kanehirae�

Uitleg over welke Ilex geschikt is voor uw wensen? Bekijk het volgende filmpje;

Welke Ilex?

Van Winterswijk Ratum tot Winterswijk Meddo en van Hummelo tot Leuth worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Önninkweg, Moezebrinkweg of Kössinkweg in Winterswijk Ratum of op de Wormskampweg, Scheurvorenweg of Geldereschweg in Winterswijk Meddo, of op de Hessenweg, Kampermanstraat of Groeneweg in Hummelo, of op de Binnenveld, Kapitteldijk of Lieskes Wengs in Leuth, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

De Ilex maximowicziana �Kanehirae�

Van Hoenzadriel tot Stroe en van Weurt tot Nunspeet worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Het Drielse Bosch, Hoenzadrielsedijk of Veerwaardweg in Hoenzadriel of op de Houtbeekweg, Zonnedauw of Wolfsklauw in Stroe, of op de Thomas van Heereveldstraat, Kerkstraat of Scheidingsweg in Weurt, of op de Eisenhowerlaan, Jonkershof of Kapittelweg in Nunspeet, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers