ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

't Harde - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Wehl tot Gendt en van Winterswijk Huppel tot Ubbergen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Bokkenstraat, Chamavenerf of Klompenmakersveld in Wehl of op de Julianastraat, De Bonkelaar of Raalt in Gendt, of op de Kremerweg, Dwarsweg of Huppelseweg in Winterswijk Huppel, of op de Thilman Werenbertszstraat, Dennenlaan of Ubbergensdijk in Ubbergen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Zennewijnen tot Drempt en van Hulshorst tot Lochem worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Haaften tot Vragender en van Brummen tot Heumen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Bernhardstraat, Rijthoek of Pieterstraat in Haaften of op de Johannisstraat, Herenstraat of Adriaanstraat in Vragender, of op de Vragenderweg, Pastoor Reiberstraat of Kamperweg in Brummen, of op de Gasfabriekstraat, De Zicht of Kleiweg in Heumen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Baak tot Hemmen en van Ravenswaaij tot Terborg worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Schooldijk, Bakermarksedijk of L. Dolfingweg in Baak of op de Dorpsstraat, Gesperdensestraat-Noordzijde of Wuustweg in Hemmen, of op de Aalsdijk, Ravenswaaijsesteeg of Blokhuys in Ravenswaaij, of op de IJsselstraat, Hofstraat of van Nagellstraat in Terborg, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers