ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

't Harde - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Millingen aan de Rijn tot Stroe en van Voorthuizen tot Ressen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Klaproos, van Lyndenstraat of Sint Willibrordstraat in Millingen aan de Rijn of op de Wulpenweg, Grote Buntweg of Heideweg in Stroe, of op de Jacob van Ruysdaelstraat, Vincent van Goghstraat of Paulus Potterstraat in Voorthuizen, of op de Stationsweg, A325 of Zandsepad in Ressen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Erlecom tot Wijchen en van Hengelo (Gld) tot Zelhem worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Erlecomseweg, Sint Hubertusweg of Struikenweg in Erlecom of op de Kanariestraat, Meester van Coothlaan of Damianusstraat in Wijchen, of op de Berkendijk, Kieftendorp of Beukenlaan in Hengelo (Gld), of op de Hummeloseweg, Cosmeastraat of Zandvoortweg in Zelhem, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Azewijn tot Heteren en van Braamt tot Winterswijk Meddo worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Mattheusplein, Elzenmaat of Wethouder Brandtsweg in Azewijn of op de Lage Riem, Boomgaard of Klaverakker in Heteren, of op de Braamweg, Wijnbergseweg of Zeddamseweg in Braamt, of op de Beitelweg, Greverkamp of Steurkampweg in Winterswijk Meddo, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Nijkerk tot Oene en van Brummen tot Harfsen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Hulsthof, Dammersbeek of Tolhuislaan in Nijkerk of op de Marktstraat, Kanaalstraat of Grote Weteringdijk in Oene, of op de Vosstraat, Goeman Borgesiusstraat of De Bozem in Brummen, of op de Emsbroekweg, Hooiweide of Broekstraat in Harfsen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers