ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

't Loo Oldebroek - EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE� OFTEWEL JAPANSE KARDINAALSMUTS

Waarom wordt de {tekst3,link1) japonicus “Green spire” zoveel aangeplant als buxus-vervanger ? Dat de Japanse Kardinaalsmuts zo populair is geworden vinden wij helemaal niet zo vreemd.

De “Green Spire” is een groenblijvende en winterharde heester die goed in een border geplant kan worden als kleine heester maar die ook erg goed functioneert alshaagplant.

De bladeren zijn klein en glanzend, langwerpig en fris donkergroen van kleur wat ervoor zorgt dat de haag een frisse uitstraling heeft.

De Japanse Kardinaalsmuts is een makkelijke plant die graag een zonnige standplaats heeft of een plekje in de halfschaduw, hiermee is deze haagplant voor iedere tuin wel een aanrader.

Van 't Loo Oldebroek tot Lunteren en van Maasbommel tot Malden worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Putstraat, Bovenheigraaf of Broekerenk in 't Loo Oldebroek of op de Kattenbroekerweg, Beeklaantje of Van der Duyn van Maasdamstraat in Lunteren, of op de Blauwstraat, Kapelstraat of het Lange Land in Maasbommel, of op de De Bies, Kloosterstraat of Kluissestraat in Malden, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

De Euonymus japonicus soorten groeien iets harder dan de buxus waardoor er nog eerder een compacte, volgroeide  haag is in de tuin. Ander zeer groot voordeel is dat de plant niet vatbaar is voor de buxusschimmel of de buxusmot en dus een prima Buxus alternatief is.

De plant heeft wel net zoals alle groenblijvende planten een hekel aan te nat staan, zorg er dus voor dat de bodem goed waterdoorlatend is.

Erg populair is ook de Euonymus japonicus �Francien�, een groenblijvende en winterharde haagplant die in het voorjaar uitloopt met witte groeipunten die later in het jaar weer groen weg kleuren, erg fraai.

Euonymus japonicus soorten kunnen dus zeker een ideale buxus alternatief zijn.

Van Heilig Landstichting tot Heumen en van Dodewaard tot Westervoort worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Simonlaan, Theresiaweg of Josuëlaan in Heilig Landstichting of op de Bagijnstraat, Jac Marisstraat of De Hosterd in Heumen, of op de Industrieweg, Pluimenburgsestraat of Emmalaan in Dodewaard, of op de Kloosterdreef, Het Huyfken of St. Werenfriduslaan in Westervoort, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Bekijk de filmpjes over tuinadvies en haagplanten op onze {tekst15,link8}.

Veel tuinplezier!

Van Hoevelaken tot Lichtenvoorde en van Rozendaal tot Hurwenen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Horstpad, Beekhof of Penningweg in Hoevelaken of op de van Randwijkhof, Staringstraat of Verdistraat in Lichtenvoorde, of op de Van de Gumsterlaan, Kerklaan of Johan d'Outreinstraat in Rozendaal, of op de Molenstraat, Meiweg of Jannestraat in Hurwenen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers