ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

't Loo Oldebroek - EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE� OFTEWEL JAPANSE KARDINAALSMUTS

Waarom wordt de {tekst3,link1) japonicus “Green spire” zoveel aangeplant als buxus-vervanger ? Dat de Japanse Kardinaalsmuts zo populair is geworden vinden wij helemaal niet zo vreemd.

De “Green Spire” is een groenblijvende en winterharde heester die goed in een border geplant kan worden als kleine heester maar die ook erg goed functioneert alshaagplant.

De bladeren zijn klein en glanzend, langwerpig en fris donkergroen van kleur wat ervoor zorgt dat de haag een frisse uitstraling heeft.

De Japanse Kardinaalsmuts is een makkelijke plant die graag een zonnige standplaats heeft of een plekje in de halfschaduw, hiermee is deze haagplant voor iedere tuin wel een aanrader.

Van 't Loo Oldebroek tot Lunteren en van Maasbommel tot Malden worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Broekerenk, Sportlaan of Morelissenstraat in 't Loo Oldebroek of op de Hoge Veenweg, Broeksteeg of Bijweg in Lunteren, of op de Schoolpad, de Kroonenburg of Putstraat in Maasbommel, of op de Stalmeesterslaan, Veldsingel of Hoogenhofseweg in Malden, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

De Euonymus japonicus soorten groeien iets harder dan de buxus waardoor er nog eerder een compacte, volgroeide  haag is in de tuin. Ander zeer groot voordeel is dat de plant niet vatbaar is voor de buxusschimmel of de buxusmot en dus een prima Buxus alternatief is.

De plant heeft wel net zoals alle groenblijvende planten een hekel aan te nat staan, zorg er dus voor dat de bodem goed waterdoorlatend is.

Erg populair is ook de Euonymus japonicus �Francien�, een groenblijvende en winterharde haagplant die in het voorjaar uitloopt met witte groeipunten die later in het jaar weer groen weg kleuren, erg fraai.

Euonymus japonicus soorten kunnen dus zeker een ideale buxus alternatief zijn.

Van Rekken tot Toldijk en van De Glind tot Heilig Landstichting worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de van Ouwenallerlaan, Havelandweg of Brekenweg in Rekken of op de Wuusweg, Reigersvoortseweg of Hoogstraat in Toldijk, of op de Ringlaan, Geleijnsestraat of Postweg in De Glind, of op de Thaddeuslaan, Sophiaweg of Meerwijkselaan in Heilig Landstichting, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Bekijk de filmpjes over tuinadvies en haagplanten op onze {tekst15,link8}.

Veel tuinplezier!

Van Haalderen tot Puiflijk en van Doesburg tot Maasbommel worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de de Geerstraat, Oudewei of van der Mondeweg in Haalderen of op de Meerstraat, Torensingel of Kerkstraat in Puiflijk, of op de Schout bij Nacht Doormansingel, De Pol of Helmichstraat in Doesburg, of op de Lukepad, Kerkstraat of Berghuizen in Maasbommel, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers