ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

't Loo Oldebroek - Meststoffen

organische bemesting

Ben je op zoek zijn naar een meststoffen soort die snel groeit en die een mooie duurzame bemesting kan vormen?, dan is dit de soort die je moet hebben. Deze meststoffen is geschikt om een haagplanten van middelhoog tot hoog te creëren. Van 50 cm hoog tot wel 2 meter hoog, deze Ilex allround“Kanehirae” kan het allemaal aan.

Het eerste jaar van aanplant is het belangrijk om in droge periodes het water geven in de gaten te houden om zo uitdroging te voorkomen. Voeg ook bij deze meststoffen voldoende tuinturf aan de bestaande grond/bodem toe. Verzuring van de grond is wat deze Ilex of te wel {tekst7,link2) fijn vindt, en de turf is ook nog eens vocht vasthoudend voor de droge periodes. Deze {tekst7,link2) laat zich makkelijk snoeien. In mei/juni bloeit ook deze soort met kleine, witte, onopvallende bloempjes welke geliefd zijn bij {tekst6,link4) later in het jaar gevolgd door kleine, zwarte besjes wat een extra sierwaarde geeft.

Zoekt u dus een Ilex soort om een hogere, snelgroeiende haag te maken, dan heeft u met deze soort de goede te pakken.

Aanplant Advies is 5 tot 6  stuks op een strekkende meter voor een enkele rij/ haag. Nog meer body met deze groei topper? zet ze dan kruislings/ om en om/ in de rij met 9 stuks op een strekkende meter.

{tekst1,link3 een veel gebruikt Taxus baccata

Van Hurwenen tot Eibergen en van Acquoy tot Beusichem worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Ketelsteeg, Jannestraat of Gemeenteweg in Hurwenen of op de Karmansweg, Goudvinkstraat of Rietmolenseweg in Eibergen, of op de Prinses Christinaweg, Achterweg of Langendijk in Acquoy, of op de Willem-Alexanderplein, Lekdijk Oost of Burg. Hommesstraat in Beusichem, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Een leuk filmpje en de uitleg over deze Ilex kunt u hieronder bekijken;

organische bemesting

Uitleg over welke Ilex geschikt is voor uw wensen? Bekijk het volgende filmpje;

Euonymus

Van Kapel-Avezaath tot Heilig Landstichting en van Hulshorst tot Velp worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Laageinde, Lingesteeg of Twee Sluizen in Kapel-Avezaath of op de Jericholaan, Koning Davidlaan of Sionsweg in Heilig Landstichting, of op de Tipmuts, Vlakken Eng of Munnekesteeg in Hulshorst, of op de Hans Driessenpad, A348 of Beethovenlaan in Velp, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

De organische bemesting

Van Winterswijk Huppel tot Zelhem en van Rietmolen tot Elst worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Broekhuisweg, Poolserweg of Grote Heldersweg in Winterswijk Huppel of op de het Hietland, Burgemeester Rijpstrastr of Nieuw Steeg in Zelhem, of op de Past. C.M. van Everdingenstraat, Mentinksweg of Oude Deldenseweg in Rietmolen, of op de Bies, Ratel of Hildo Kropstraat in Elst, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers