ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

't Loo Oldebroek - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Zeddam tot Appeltern en van Zoelmond tot Didam worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Beekseweg, Burgemeester van Breemenweg of Heesweg in Zeddam of op de Kampstraat, Molenstraat of Meester Smitsstraat in Appeltern, of op de Beneden Molenweg, Hoogeinde of Ridderstraat in Zoelmond, of op de Julianastraat, Lieve Vrouweplein of Spilstraat in Didam, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Gellicum tot Noordeinde Gld en van Hellouw tot Otterlo worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Lingedijk, Kerkebogerd of Spinweg in Gellicum of op de Groote Woldweg, Zomerdijk of Buitendijks in Noordeinde Gld, of op de Onderweg, Leengoed of Beatrixstraat in Hellouw, of op de Eikenzoom, De Dries of Engweg in Otterlo, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Weurt tot Hoog Soeren en van Ravenswaaij tot Niftrik worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Vossenkuil, Houtweg of Kapittelweg in Weurt of op de Krommestraat, Mariënweerd of Jonkerstraat in Hoog Soeren, of op de Aardhuis, Amersfoortseweg of Rijksweg A1 in Ravenswaaij, of op de Opstal, Lange Opstal of De Leck in Niftrik, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Lunteren tot Epse en van Doornspijk tot Bronkhorst worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Zandscheerpad, Hillegondalaan of Hullerpad in Lunteren of op de Mariënhorst, du Tourweg of Het Wilgert in Epse, of op de Hoevensweg, Nieuweweg of Burgemeester Frieswijkweg in Doornspijk, of op de Gijsbertplein 1344, Kasteelweg of Onderstraat in Bronkhorst, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers