ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

't Loo Oldebroek - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Bronkhorst tot Delwijnen en van Ochten tot Wolfheze worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Boterstraat, Uilenhoek of 't Hof in Bronkhorst of op de Doensestraat, Brakelsestraat of Gemeent in Delwijnen, of op de Weilerstraat, S D Frankstraat of Bagijnestraat in Ochten, of op de Wolfhezerweg, Boshoeve of van Mesdagweg in Wolfheze, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Laren tot Steenderen en van Deest tot Asch worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Kattendaal, Heuvelstraat of Koebushorst in Laren of op de Toldijkseweg, Korenbloemstraat of Meerbrinkweg in Steenderen, of op de Wethouder Bruensstraat, Obsisdiaan of Kiezel in Deest, of op de Krupheulstraat, Kerkstraat of Polderstraat in Asch, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Hierden tot Echteld en van Winterswijk Henxel tot Wadenoijen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Biesteweg, Brouwersbosweg of De Allee in Hierden of op de Bredeweg, Overkampsweg of Snippendalseweg in Echteld, of op de Bredesteeg, Bredesteeg of Laantje naar Parijs in Winterswijk Henxel, of op de Kremerweg, Schaapsweg of Vredenseweg in Wadenoijen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Ulft tot Spijk en van Rheden tot Laag-Keppel worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de de Hogenkamp, Dr Ariënstraat of Wesenthorstlaan in Ulft of op de Spijksedijk, Zandstraat of Copera in Spijk, of op de Scheuterstraat, Dr. Langemeijerweg of Groenestraat in Rheden, of op de Jan de Jagerlaan, Kolenweg of Heggenveld in Laag-Keppel, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers