ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

't Veld - EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE� OFTEWEL JAPANSE KARDINAALSMUTS

Waarom wordt de {tekst3,link1) japonicus “Green spire” zoveel aangeplant als buxus-vervanger ? Dat de Japanse Kardinaalsmuts zo populair is geworden vinden wij helemaal niet zo vreemd.

De “Green Spire” is een groenblijvende en winterharde heester die goed in een border geplant kan worden als kleine heester maar die ook erg goed functioneert alshaagplant.

De bladeren zijn klein en glanzend, langwerpig en fris donkergroen van kleur wat ervoor zorgt dat de haag een frisse uitstraling heeft.

De Japanse Kardinaalsmuts is een makkelijke plant die graag een zonnige standplaats heeft of een plekje in de halfschaduw, hiermee is deze haagplant voor iedere tuin wel een aanrader.

Van 't Veld tot Velsen-Noord en van Velsen-Zuid tot Velserbroek worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Leijerpolderweg, Korenbloem of Wilhelminalaan in 't Veld of op de Hondsdraf, Provincialeweg of Dreef in Velsen-Noord, of op de De Lethstraat, Transportstraat of Rijk de Waalweg in Velsen-Zuid, of op de Stationsweg, Zijkanaal B weg of 't Spijk in Velserbroek, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

De Euonymus japonicus soorten groeien iets harder dan de buxus waardoor er nog eerder een compacte, volgroeide  haag is in de tuin. Ander zeer groot voordeel is dat de plant niet vatbaar is voor de buxusschimmel of de buxusmot en dus een prima Buxus alternatief is.

De plant heeft wel net zoals alle groenblijvende planten een hekel aan te nat staan, zorg er dus voor dat de bodem goed waterdoorlatend is.

Erg populair is ook de Euonymus japonicus �Francien�, een groenblijvende en winterharde haagplant die in het voorjaar uitloopt met witte groeipunten die later in het jaar weer groen weg kleuren, erg fraai.

Euonymus japonicus soorten kunnen dus zeker een ideale buxus alternatief zijn.

Van De Weere tot Schellinkhout en van Zwaagdijk-Oost tot Hoogkarspel worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Tropweere, Vekenweg of Paradijs in De Weere of op de Wester Meeweg, Zuiderveld of De Laan in Schellinkhout, of op de Drechterlandseweg, De Kreek of De Kreek in Zwaagdijk-Oost, of op de Koolmarkt, De Kreek of Schoolstraat in Hoogkarspel, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Bekijk de filmpjes over tuinadvies en haagplanten op onze {tekst15,link8}.

Veel tuinplezier!

Van Lambertschaag tot Groet en van Slootdorp tot Huisduinen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Dijkweg, Noordeinde of Pannepad in Lambertschaag of op de Ganzenpad, Bremakker of Hargervaart in Groet, of op de Haukesweg, Langeweg of Schoolstraat in Slootdorp, of op de Kadeweg, Dwarspad of Emmahoeve in Huisduinen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers