ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

't Veld - ilex-maximowicziana

Ilex maximowicziana �Kanehirae�

Ben je op zoek zijn naar een Ilex soort die snel groeit en die een mooie groenblijvende haag kan vormen?, dan is dit de soort die je moet hebben. Deze Ilex is geschikt om een Haag-heg van middelhoog tot hoog te creëren. Van 50 cm hoog tot wel 2 meter hoog, deze Ilex maximowicziana“Kanehirae” kan het allemaal aan.

Het eerste jaar van aanplant is het belangrijk om in droge periodes het water geven in de gaten te houden om zo uitdroging te voorkomen. Voeg ook bij deze Ilex voldoende tuinturf aan de bestaande grond/bodem toe. Verzuring van de grond is wat deze Ilex of te wel {tekst7,link2) fijn vindt, en de turf is ook nog eens vocht vasthoudend voor de droge periodes. Deze {tekst7,link2) laat zich makkelijk snoeien. In mei/juni bloeit ook deze soort met kleine, witte, onopvallende bloempjes welke geliefd zijn bij {tekst6,link4) later in het jaar gevolgd door kleine, zwarte besjes wat een extra sierwaarde geeft.

Zoekt u dus een Ilex soort om een hogere, snelgroeiende haag te maken, dan heeft u met deze soort de goede te pakken.

Aanplant Advies is 5 tot 6  stuks op een strekkende meter voor een enkele rij/ haag. Nog meer body met deze groei topper? zet ze dan kruislings/ om en om/ in de rij met 9 stuks op een strekkende meter.

{tekst1,link3 een veel gebruikt Buxus alternatief

Van Warder tot Heiloo en van Cruquius tot Monnickendam worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Warder Weide, Warder Weide of Molenweg in Warder of op de Dirk Haan Erf, Warder Weide of Fontein Verschuirlaan in Heiloo, of op de Rosendaal, J.P. Hasebroekweg of Cruquiuszoom in Cruquius, of op de Cruquiusdijk, Zuidtangent of Oude Spaarneweg in Monnickendam, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Een leuk filmpje en de uitleg over deze Ilex kunt u hieronder bekijken;

Ilex maximowicziana �Kanehirae�

Uitleg over welke Ilex geschikt is voor uw wensen? Bekijk het volgende filmpje;

Welke Ilex?

Van Uitgeest tot Heerhugowaard en van Oostknollendam tot Den Oever worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Bonkenburg, Smidspad of Wethouder Twaalfhovenstraat in Uitgeest of op de Ruysdaelstraat, Grift of Zuijder Vlaerdinge in Heerhugowaard, of op de Schaalsmeerdijk, Dorpsstraat of Bickershorn in Oostknollendam, of op de IJsselmeerstraat, Oostkade of Kapelsteeg in Den Oever, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

De Ilex maximowicziana �Kanehirae�

Van Wieringerwerf tot Rozenburg en van Aalsmeerderbrug tot Lutjewinkel worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Zeis, Werfstraat of Van Steenstraat in Wieringerwerf of op de Rijksweg A4, Rijksweg A5 of Rozenburgdreef in Rozenburg, of op de Beechavenue, Kruisweg of Incheonweg in Aalsmeerderbrug, of op de Molenpad, Capronilaan of Molenpad in Lutjewinkel, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers