ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

't Veld - Meststoffen

organische bemesting

Ben je op zoek zijn naar een meststoffen soort die snel groeit en die een mooie duurzame bemesting kan vormen?, dan is dit de soort die je moet hebben. Deze meststoffen is geschikt om een haagplanten van middelhoog tot hoog te creëren. Van 50 cm hoog tot wel 2 meter hoog, deze Ilex allround“Kanehirae” kan het allemaal aan.

Het eerste jaar van aanplant is het belangrijk om in droge periodes het water geven in de gaten te houden om zo uitdroging te voorkomen. Voeg ook bij deze meststoffen voldoende tuinturf aan de bestaande grond/bodem toe. Verzuring van de grond is wat deze Ilex of te wel {tekst7,link2) fijn vindt, en de turf is ook nog eens vocht vasthoudend voor de droge periodes. Deze {tekst7,link2) laat zich makkelijk snoeien. In mei/juni bloeit ook deze soort met kleine, witte, onopvallende bloempjes welke geliefd zijn bij {tekst6,link4) later in het jaar gevolgd door kleine, zwarte besjes wat een extra sierwaarde geeft.

Zoekt u dus een Ilex soort om een hogere, snelgroeiende haag te maken, dan heeft u met deze soort de goede te pakken.

Aanplant Advies is 5 tot 6  stuks op een strekkende meter voor een enkele rij/ haag. Nog meer body met deze groei topper? zet ze dan kruislings/ om en om/ in de rij met 9 stuks op een strekkende meter.

{tekst1,link3 een veel gebruikt Taxus baccata

Van Ursem tot Buitenkaag en van Kolhorn tot Leimuiderbrug worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Ursemmerweg, Molendijk of Schermerdijk in Ursem of op de Eimerstraat, Huigsloterdijk of Zweilandstraat in Buitenkaag, of op de De Strook, Keern of Turfstekerweg in Kolhorn, of op de Weteringweg, Rijksweg A4 of Rijksweg A44 in Leimuiderbrug, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Een leuk filmpje en de uitleg over deze Ilex kunt u hieronder bekijken;

organische bemesting

Uitleg over welke Ilex geschikt is voor uw wensen? Bekijk het volgende filmpje;

Euonymus

Van 't Veld tot Westknollendam en van Muiderberg tot Spaarndam worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Polderlaan, Kattestaart of Wilhelminalaan in 't Veld of op de Raaksmaatsweg, Julianalaan of Pastinaak in Westknollendam, of op de Fabriekweg, Geertje Pel-Grootstraat of Kantoorweg in Muiderberg, of op de Glaspad, Zeeweg of Paulinelaan in Spaarndam, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

De organische bemesting

Van Zwaag tot Schiphol en van Badhoevedorp tot Westzaan worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Andreas Cellariushof, Kerkelaan of Willem Alexanderstraat in Zwaag of op de Vrachtvaardersplein Oost, Energiestraat of Rijksweg A9 in Schiphol, of op de Southern Crossstraat, Evert van de Beekstraat of P30 straat in Badhoevedorp, of op de Spechtstraat, Wernerstraat of Leeuwerikstraat in Westzaan, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers