ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

't Veld - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Grootschermer tot Schagerbrug en van Bovenkarspel tot Den Oever worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de 't Waver, F. Wiedijk Jznstraat of Prof. Willem Schermerhornstraat in Grootschermer of op de Belkmerweg, Provincialeweg of Parallelweg in Schagerbrug, of op de Gerard Boedijnweg, Het Erf of Keizerskroonweg in Bovenkarspel, of op de Beursdijk, Vlieterstraat of Noorderdwarsweg in Den Oever, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Diemen tot Heerhugowaard en van Middenbeemster tot Andijk worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Hampton Court, Rietzangerweg of Biesbosch in Diemen of op de Heemlaan, de Dorsvlegel of Alfa in Heerhugowaard, of op de Volgerweg, Johannes Poststraat of Koen Rozendaalstraat in Middenbeemster, of op de Koopmanspolder, Haling of de Weet in Andijk, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Loosdrecht tot Krommenie en van Zwaagdijk-Oost tot De Weere worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Veendijk, Jan Steenlaan of van Mierislaan in Loosdrecht of op de Uitweg, Shepardstraat of Leonofstraat in Krommenie, of op de De Kreek, De Weide of De Kreekrug in Zwaagdijk-Oost, of op de Centrale Markt, Fustmarkt of De Gracht in De Weere, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Oosterleek tot Barsingerhorn en van Zwaanshoek tot Bergen (NH) worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Zuiderdijk, Lekerweg of Oosterleek in Oosterleek of op de Poepskade, Burgemeester A. Wiedijkstraat of Weidestraat in Barsingerhorn, of op de Burgemeester A. Wiedijkstraat, Wadweg of De Vaart in Zwaanshoek, of op de Goudriaanstraat, Elzenhaege of Laan van Westerhout in Bergen (NH), wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers