ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

't Veld - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Burgerbrug tot Purmer en van Bergen (NH) tot Wijdewormer worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Pettemerweg, Welgelegen of Meester Bollplein in Burgerbrug of op de Oosterweg E, Edammerweg E of Purmerdijk E in Purmer, of op de J.J. Schilstraplantsoen, Wikkeweg of Goudert in Bergen (NH), of op de Westerringdijk, Oosterdwarspark of Kanaaldijk in Wijdewormer, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Oterleek tot Uitgeest en van West-Graftdijk tot Obdam worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Burg. S. Schagenstraat, Oterlekerweg of Lange Molenweg in Oterleek of op de De Iepen, De Vrede of Westergeest in Uitgeest, of op de Burg. Van Staverenstraat, Pieter Pieterzoon Kroonstraat of Cornelis Blaauwstraat in West-Graftdijk, of op de Poel, Hofland of Hartenlust in Obdam, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Westwoud tot De Weere en van Den Burg tot Oudkarspel worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Boogert, Constantijnstraat of Binnenwijzend in Westwoud of op de Stolp, Kapberg of Hofstede in De Weere, of op de Tropweere, Pannepad of Vekenweg in Den Burg, of op de Hof van Geus, Molenstraat of Leemkuil in Oudkarspel, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Burgerveen tot Wormer en van Ursem tot Hobrede worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers