ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

't Waar - EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE� OFTEWEL JAPANSE KARDINAALSMUTS

Waarom wordt de {tekst3,link1) japonicus “Green spire” zoveel aangeplant als buxus-vervanger ? Dat de Japanse Kardinaalsmuts zo populair is geworden vinden wij helemaal niet zo vreemd.

De “Green Spire” is een groenblijvende en winterharde heester die goed in een border geplant kan worden als kleine heester maar die ook erg goed functioneert alshaagplant.

De bladeren zijn klein en glanzend, langwerpig en fris donkergroen van kleur wat ervoor zorgt dat de haag een frisse uitstraling heeft.

De Japanse Kardinaalsmuts is een makkelijke plant die graag een zonnige standplaats heeft of een plekje in de halfschaduw, hiermee is deze haagplant voor iedere tuin wel een aanrader.

Van 't Waar tot Wagenborgen en van Warffum tot Warfhuizen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Hoofdweg, Evert's Loantje of Molenlaan in 't Waar of op de Verbindingsweg, Piramide of de Hoogte in Wagenborgen, of op de Onderdendamsterweg, Westerhoffstraat of Kloosterweg in Warffum, of op de Schoolstraat, Molenweg of Zuurdijksterweg in Warfhuizen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

De Euonymus japonicus soorten groeien iets harder dan de buxus waardoor er nog eerder een compacte, volgroeide  haag is in de tuin. Ander zeer groot voordeel is dat de plant niet vatbaar is voor de buxusschimmel of de buxusmot en dus een prima Buxus alternatief is.

De plant heeft wel net zoals alle groenblijvende planten een hekel aan te nat staan, zorg er dus voor dat de bodem goed waterdoorlatend is.

Erg populair is ook de Euonymus japonicus �Francien�, een groenblijvende en winterharde haagplant die in het voorjaar uitloopt met witte groeipunten die later in het jaar weer groen weg kleuren, erg fraai.

Euonymus japonicus soorten kunnen dus zeker een ideale buxus alternatief zijn.

Van 't Zandt tot Startenhuizen en van Nieuwe Pekela tot Heiligerlee worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Molenweg, Boslaan of Zijldijksterweg in 't Zandt of op de Huizingerweg, Eppenhuizerweg of Wilkemaweg in Startenhuizen, of op de Derde Ontsluitingsweg K, Jan Oldenburgerstraat D of Dwarsdiep K in Nieuwe Pekela, of op de Provincialeweg, Geuzenstraat of Kamplaan in Heiligerlee, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Bekijk de filmpjes over tuinadvies en haagplanten op onze {tekst15,link8}.

Veel tuinplezier!

Van Vierhuizen tot Harkstede GN en van Lageland GN tot Muntendam worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Dijksweg, Noorderweg of Westpolder in Vierhuizen of op de Hoofdlaan, Pilotenweg of Hoofdweg in Harkstede GN, of op de Kooilaan, Driemerenweg of Engelberterweg in Lageland GN, of op de Eemskanaal Zz, Lagelandsterweg of Slochterdiep in Muntendam, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers