ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

't Waar - Meststoffen

organische bemesting

Ben je op zoek zijn naar een meststoffen soort die snel groeit en die een mooie duurzame bemesting kan vormen?, dan is dit de soort die je moet hebben. Deze meststoffen is geschikt om een haagplanten van middelhoog tot hoog te creëren. Van 50 cm hoog tot wel 2 meter hoog, deze Ilex allround“Kanehirae” kan het allemaal aan.

Het eerste jaar van aanplant is het belangrijk om in droge periodes het water geven in de gaten te houden om zo uitdroging te voorkomen. Voeg ook bij deze meststoffen voldoende tuinturf aan de bestaande grond/bodem toe. Verzuring van de grond is wat deze Ilex of te wel {tekst7,link2) fijn vindt, en de turf is ook nog eens vocht vasthoudend voor de droge periodes. Deze {tekst7,link2) laat zich makkelijk snoeien. In mei/juni bloeit ook deze soort met kleine, witte, onopvallende bloempjes welke geliefd zijn bij {tekst6,link4) later in het jaar gevolgd door kleine, zwarte besjes wat een extra sierwaarde geeft.

Zoekt u dus een Ilex soort om een hogere, snelgroeiende haag te maken, dan heeft u met deze soort de goede te pakken.

Aanplant Advies is 5 tot 6  stuks op een strekkende meter voor een enkele rij/ haag. Nog meer body met deze groei topper? zet ze dan kruislings/ om en om/ in de rij met 9 stuks op een strekkende meter.

{tekst1,link3 een veel gebruikt Taxus baccata

Van Aduard tot Eenrum en van Warffum tot Tripscompagnie worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Langelaan, Bloemstraat of Friesestraatweg in Aduard of op de Rijskampstraat, Burgemeester Seinenstraat of Gaaikemadijk in Eenrum, of op de Kerkpad, Molenweg of Oudekerkhofpad in Warffum, of op de Marten Toonder Sr. pad, Westerhoffstraat of Zijlsterpad in Tripscompagnie, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Een leuk filmpje en de uitleg over deze Ilex kunt u hieronder bekijken;

organische bemesting

Uitleg over welke Ilex geschikt is voor uw wensen? Bekijk het volgende filmpje;

Euonymus

Van Stadskanaal tot Alteveer en van Scharmer tot Onstwedde worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de De Stobben, Leerlooier of Esdoornstraat in Stadskanaal of op de Oude Tangerweg, Lindenstraat of Grootstukkerweg in Alteveer, of op de Hoofdweg, Goldbergweg of Herenlaan in Scharmer, of op de Tuinlaan, Kettingwijk of Sluisweg in Onstwedde, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

De organische bemesting

Van Oude Pekela tot Harkstede GN en van Lauwersoog tot Ter Apel worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Burgemeester Huisingalaan, Gelmswijk of Hendrik Westerstraat in Oude Pekela of op de Woldmeerweg, Hamweg of Hamweg in Harkstede GN, of op de Pilotenweg, Woldmeerweg of Kooilaan in Lauwersoog, of op de Robbenoort, Schildhoek of De Rug in Ter Apel, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers