ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

't Waar - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Oosterwijtwerd tot Zandeweer en van Thesinge tot Winschoten worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Dorpstraat, Ripperdaweg of Damsterweg in Oosterwijtwerd of op de Frederiksoord, Proeftoenpad of Albert van der Zielstraat in Zandeweer, of op de Schoolgang, G.N. Schutterlaan of Kerkstraat in Thesinge, of op de Wilhelminasingel, Grintweg of A.J. Romijnweg in Winschoten, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Blauwestad tot Kornhorn en van Oosternieland tot Meeden worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Zwaan, Wilgenschans of Oude Kanaalstraat in Blauwestad of op de de Wit's reed, De Oester of Polmalaan in Kornhorn, of op de Maarvlietweg, Fivelweg of Battenweg in Oosternieland, of op de Esdoornlaan, Kastanjeplein of Tussen Baide Meulens in Meeden, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Nieuw Scheemda tot Noordwijk en van Lucaswolde tot Beerta worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Pastorieweg, Evert's Loantje of Zijdwende in Nieuw Scheemda of op de Pastorielaan, Westerweg of Oudeweg in Noordwijk, of op de Jouwerweg, Munnekeweg of Hooiweg in Lucaswolde, of op de Veenweg, Heeresloot of Eikenschans in Beerta, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Enumatil tot Startenhuizen en van Saaxumhuizen tot Noordwolde worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Hoendiep ZZ, De Klap of Molenpad in Enumatil of op de Eppenhuizerweg, Wilkemaweg of Huizingerweg in Startenhuizen, of op de Dorpsstraat, Handerweg of Dikemaweg in Saaxumhuizen, of op de Koningslaagtepad, Willemsstreek of Wolddijk in Noordwolde, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers