ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

't Waar - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Eenum tot Haren Gn en van Farmsum tot Niehove worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Oosterwijtwerderweg, Hogeweg of Gerichtsweg in Eenum of op de Wilhelminalaan, Couperushof of Bilderdijklaan in Haren Gn, of op de Rondeboslaan, Afwateringskanaal of Akkerpad in Farmsum, of op de Kloosterweg, Ds J Wiegersweg of Frijtumerweg in Niehove, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Mensingeweer tot Usquert en van Oudeschip tot Blijham worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Matthenesserweg, Schouwerzijlsterweg of Molenweg in Mensingeweer of op de Havendwarsweg, Binnenweg of Schoolstraat in Usquert, of op de Derk Luddesweg, Toppinga's-weg of Dijkweg in Oudeschip, of op de Kentersweg, Swikstellen of Pastorieweg in Blijham, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Leek tot Wirdum en van Zandeweer tot Garnwerd worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Dobbe, Vlier of Kerkweg in Leek of op de De Hulstlaan, Rosarium-pad of Vingerhoedskruid in Wirdum, of op de Pruimlaan, Kerkepad of Fromaweg in Zandeweer, of op de Albert van der Zielstraat, Willemsoord of Proeftoenpad in Garnwerd, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Vlagtwedde tot Leermens en van Startenhuizen tot Blijham worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Veelerweg, Oude Veendijk of Barlagerveldweg in Vlagtwedde of op de Wierdeweg, Kerkpad of Tuindersweg in Leermens, of op de Wilkemaweg, Eppenhuizerweg of Huizingerweg in Startenhuizen, of op de Voorwoldweg, Plantsoenweg of Woningbouwlaan in Blijham, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers