ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

't Zand - Meststoffen

organische bemesting

Ben je op zoek zijn naar een meststoffen soort die snel groeit en die een mooie duurzame bemesting kan vormen?, dan is dit de soort die je moet hebben. Deze meststoffen is geschikt om een haagplanten van middelhoog tot hoog te creëren. Van 50 cm hoog tot wel 2 meter hoog, deze Ilex allround“Kanehirae” kan het allemaal aan.

Het eerste jaar van aanplant is het belangrijk om in droge periodes het water geven in de gaten te houden om zo uitdroging te voorkomen. Voeg ook bij deze meststoffen voldoende tuinturf aan de bestaande grond/bodem toe. Verzuring van de grond is wat deze Ilex of te wel {tekst7,link2) fijn vindt, en de turf is ook nog eens vocht vasthoudend voor de droge periodes. Deze {tekst7,link2) laat zich makkelijk snoeien. In mei/juni bloeit ook deze soort met kleine, witte, onopvallende bloempjes welke geliefd zijn bij {tekst6,link4) later in het jaar gevolgd door kleine, zwarte besjes wat een extra sierwaarde geeft.

Zoekt u dus een Ilex soort om een hogere, snelgroeiende haag te maken, dan heeft u met deze soort de goede te pakken.

Aanplant Advies is 5 tot 6  stuks op een strekkende meter voor een enkele rij/ haag. Nog meer body met deze groei topper? zet ze dan kruislings/ om en om/ in de rij met 9 stuks op een strekkende meter.

{tekst1,link3 een veel gebruikt Taxus baccata

Van Zuidermeer tot 's-Graveland en van Heerhugowaard tot Vogelenzang worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Koggeweg, Sint Bernadettestraat of Zuidermeerweg in Zuidermeer of op de Kininelaantje, Spanderswoud of Beresteinseweg in 's-Graveland, of op de Vogelwikkepad, Kerkweg of Mijzenpad in Heerhugowaard, of op de Graaf Janlaan, Graaf Florislaan of Gravin Adahof in Vogelenzang, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Een leuk filmpje en de uitleg over deze Ilex kunt u hieronder bekijken;

organische bemesting

Uitleg over welke Ilex geschikt is voor uw wensen? Bekijk het volgende filmpje;

Euonymus

Van Blaricum tot De Koog en van Huizen tot Noord-Scharwoude worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Korbeel, Oude Naarderweg of Voorbaen in Blaricum of op de Ruigendijk, Watermunt of Badweg in De Koog, of op de César Francklaan, Hamster of Klaver in Huizen, of op de Voorburggracht, Noordkromppad of Kroosakker in Noord-Scharwoude, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

De organische bemesting

Van Oudesluis tot Hoorn en van Nederhorst den Berg tot Den Hoorn worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Grote Sloot, Keinsmerweg of Friesebuurt in Oudesluis of op de Leisteen, Beurtschip of Watertje in Hoorn, of op de Jan Campertstraat, Scheldeweg of Patio in Nederhorst den Berg, of op de Jan Steenhof, Aelbert Cuypstraat of Rivièrahof in Den Hoorn, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers