ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

't Zand - Meststoffen

organische bemesting

Ben je op zoek zijn naar een meststoffen soort die snel groeit en die een mooie duurzame bemesting kan vormen?, dan is dit de soort die je moet hebben. Deze meststoffen is geschikt om een haagplanten van middelhoog tot hoog te creëren. Van 50 cm hoog tot wel 2 meter hoog, deze Ilex allround“Kanehirae” kan het allemaal aan.

Het eerste jaar van aanplant is het belangrijk om in droge periodes het water geven in de gaten te houden om zo uitdroging te voorkomen. Voeg ook bij deze meststoffen voldoende tuinturf aan de bestaande grond/bodem toe. Verzuring van de grond is wat deze Ilex of te wel {tekst7,link2) fijn vindt, en de turf is ook nog eens vocht vasthoudend voor de droge periodes. Deze {tekst7,link2) laat zich makkelijk snoeien. In mei/juni bloeit ook deze soort met kleine, witte, onopvallende bloempjes welke geliefd zijn bij {tekst6,link4) later in het jaar gevolgd door kleine, zwarte besjes wat een extra sierwaarde geeft.

Zoekt u dus een Ilex soort om een hogere, snelgroeiende haag te maken, dan heeft u met deze soort de goede te pakken.

Aanplant Advies is 5 tot 6  stuks op een strekkende meter voor een enkele rij/ haag. Nog meer body met deze groei topper? zet ze dan kruislings/ om en om/ in de rij met 9 stuks op een strekkende meter.

{tekst1,link3 een veel gebruikt Taxus baccata

Van Lutjewinkel tot Cruquius en van Scharwoude tot Warder worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Zeesluisweg, Moerbekerweg of Wateringskant in Lutjewinkel of op de Kruisweg, Crommelinbaan of Spieringweg in Cruquius, of op de Zuidtangent, Bennebroekerdijk of Holsteinerlaan in Scharwoude, of op de Stationsweg, T.van der Meerstraat of De Hulk in Warder, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Een leuk filmpje en de uitleg over deze Ilex kunt u hieronder bekijken;

organische bemesting

Uitleg over welke Ilex geschikt is voor uw wensen? Bekijk het volgende filmpje;

Euonymus

Van Egmond aan den Hoef tot Broek op Langedijk en van Ursem tot Volendam worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Prinses Marijkelaan, M. van Weerdenburglaan of van Oldenborghweg in Egmond aan den Hoef of op de Bonoort, Waterhoen of De Maaiersbrug in Broek op Langedijk, of op de Wiedewei, Grutto of Snip in Ursem, of op de Texelstroom, Bonifatius Guijtstraat of Siem Lutpark in Volendam, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

De organische bemesting

Van Purmerland tot Santpoort-Zuid en van Aalsmeerderbrug tot Westknollendam worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Gerbrand Katstraat, Purmerland of Wormerpad in Purmerland of op de Platvoetstraat, Bloemendaalsestraatweg of Laurillardlaan in Santpoort-Zuid, of op de Kruisweg, Aalsmeerderdijk of Capronilaan in Aalsmeerderbrug, of op de Aalsmeerderdijk, Molenpad of Liniepad in Westknollendam, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers