ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

't Zand - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Zuidschermer tot Westbeemster en van Grootschermer tot Breezand worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Kanaaldijk (gem graft), Westdijk of Bloemendalerweg in Zuidschermer of op de Volgerweg, Torenstraat of Landbouwlaan in Westbeemster, of op de Zuideinde, Grootschermerweg of Noordeinde in Grootschermer, of op de C. J. Colijnstraat, Dahlialaan of Schorweg in Breezand, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Heemskerk tot Watergang en van Jisp tot Oostzaan worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Fritz Conijnstraat, Cornelis Groenlandstraat of Binnenduinrandweg in Heemskerk of op de Noordmeer, Populierweg of Kruisweg in Watergang, of op de Barnde Molen, Molenpad of Weiver in Jisp, of op de Zuideinde, Kievit of De Zuiderlaaik in Oostzaan, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Boesingheliede tot Twisk en van Petten tot Schiphol-Rijk worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Rijksweg A5, Schipholweg of Rijksweg A5 pad in Boesingheliede of op de Fostedina, Marepad of Parallelweg in Twisk, of op de Vuurboetpad, Strandslag Petten West of Vliewint in Petten, of op de Fokkerweg, Rijkerdreef of Molenweg in Schiphol-Rijk, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Tuitjenhorn tot Broek op Langedijk en van Lutjebroek tot Castricum worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Veilingweg, De Piek of De Flint in Tuitjenhorn of op de De Kloet, Park Ligthof of Sint Jozefpark in Broek op Langedijk, of op de Meeuw, De Negen Sneesweg of Stern in Lutjebroek, of op de Begonialaan, Sint Nicolaasstraat of Zuiderwoid in Castricum, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers