ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

't Zand - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Muiden tot Julianadorp en van Oudesluis tot Rozenburg worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Fermanplantsoen, Schoolstraat of de Spiering in Muiden of op de Diemerzeedijk, Schoolstraat of Papelaan in Julianadorp, of op de Middenvliet, Duinriet of Cederhout in Oudesluis, of op de Grote Sloot, Westfriesedijk of Melchiorstraat in Rozenburg, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Zuid-Scharwoude tot Dirkshorn en van Avenhorn tot Kreileroord worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Schagerweg, Tureluur of Wielewaal in Zuid-Scharwoude of op de Ambachtsdijk, Schoolstraat of Hornhoeve in Dirkshorn, of op de De Berkenhof, Loenastraat of Imkelanderweg in Avenhorn, of op de De Tocht, Zesstedenweg of Julianastraat in Kreileroord, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Kreileroord tot Zwaagdijk-West en van Zaandam tot Burgerveen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Korenstraat, Bollenstraat of Gijs van Gaalenstraat in Kreileroord of op de Zwaagdijk, Balkweiterhoek of Rijweg in Zwaagdijk-West, of op de Held Jozuapad, Slinger of Albert Huismanpad in Zaandam, of op de Aalsmeerderweg, Leimuiderdijk of Weteringweg in Burgerveen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Driehuizen tot Oostknollendam en van Medemblik tot Bentveld worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Kleine Dijk, Oostdijk of Laanweg in Driehuizen of op de Dorpsstraat, Hooge Erf of Bickershorn in Oostknollendam, of op de Kuipershof, Soling of Smidse in Medemblik, of op de Teunisbloemlaan, Langelaan of Wikkelaan in Bentveld, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers