ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

't Zandt - EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE� OFTEWEL JAPANSE KARDINAALSMUTS

Waarom wordt de {tekst3,link1) japonicus “Green spire” zoveel aangeplant als buxus-vervanger ? Dat de Japanse Kardinaalsmuts zo populair is geworden vinden wij helemaal niet zo vreemd.

De “Green Spire” is een groenblijvende en winterharde heester die goed in een border geplant kan worden als kleine heester maar die ook erg goed functioneert alshaagplant.

De bladeren zijn klein en glanzend, langwerpig en fris donkergroen van kleur wat ervoor zorgt dat de haag een frisse uitstraling heeft.

De Japanse Kardinaalsmuts is een makkelijke plant die graag een zonnige standplaats heeft of een plekje in de halfschaduw, hiermee is deze haagplant voor iedere tuin wel een aanrader.

Van 't Zandt tot Zeerijp en van Zevenhuizen tot Zijldijk worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Westerweg, Tuinbouwstraat of Zijldijksterweg in 't Zandt of op de Tolweg, Borgweg of Tolweg in Zeerijp, of op de Molenweg, Carolieweg of Bosplantsoen in Zevenhuizen, of op de de Haspel-boven, Oostindie of Zandwijk in Zijldijk, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

De Euonymus japonicus soorten groeien iets harder dan de buxus waardoor er nog eerder een compacte, volgroeide  haag is in de tuin. Ander zeer groot voordeel is dat de plant niet vatbaar is voor de buxusschimmel of de buxusmot en dus een prima Buxus alternatief is.

De plant heeft wel net zoals alle groenblijvende planten een hekel aan te nat staan, zorg er dus voor dat de bodem goed waterdoorlatend is.

Erg populair is ook de Euonymus japonicus �Francien�, een groenblijvende en winterharde haagplant die in het voorjaar uitloopt met witte groeipunten die later in het jaar weer groen weg kleuren, erg fraai.

Euonymus japonicus soorten kunnen dus zeker een ideale buxus alternatief zijn.

Van Kornhorn tot Zijldijk en van Lutjegast tot Marum worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Kerkweide, De Oester of Snip's Reed in Kornhorn of op de Den Hoornsterweg, Voorwerkweg of Fivelweg in Zijldijk, of op de Bombay, Caspar Roblesdijk of Kompasstraat in Lutjegast, of op de Sportlaan, Kruisweg of Grote Hoorn in Marum, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Bekijk de filmpjes over tuinadvies en haagplanten op onze {tekst15,link8}.

Veel tuinplezier!

Van Finsterwolde tot Schouwerzijl en van Harkstede tot Hoogezand worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Reiderwolderpolder, Poststraat of Eggelaan in Finsterwolde of op de Niesternweg, Sarriesweg of Sarriesweg in Schouwerzijl, of op de Hoofdlaan, Laan der Kruisheren of Achtkant in Harkstede, of op de Hooiteslaan, Talmastraat of Werfkade in Hoogezand, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers