ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

't Zandt - EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE� OFTEWEL JAPANSE KARDINAALSMUTS

Waarom wordt de {tekst3,link1) japonicus “Green spire” zoveel aangeplant als buxus-vervanger ? Dat de Japanse Kardinaalsmuts zo populair is geworden vinden wij helemaal niet zo vreemd.

De “Green Spire” is een groenblijvende en winterharde heester die goed in een border geplant kan worden als kleine heester maar die ook erg goed functioneert alshaagplant.

De bladeren zijn klein en glanzend, langwerpig en fris donkergroen van kleur wat ervoor zorgt dat de haag een frisse uitstraling heeft.

De Japanse Kardinaalsmuts is een makkelijke plant die graag een zonnige standplaats heeft of een plekje in de halfschaduw, hiermee is deze haagplant voor iedere tuin wel een aanrader.

Van 't Zandt tot Zeerijp en van Zevenhuizen tot Zijldijk worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Lissebonsepad, Oostersingel of Gasthuisstraat in 't Zandt of op de Biewengalaan, Terhornseweg of Molenweg in Zeerijp, of op de De Veenen, Wethouder Appelhofplantsoen of Swarte Ryth in Zevenhuizen, of op de de Haspel, de Flinten of de Haspel-boven in Zijldijk, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

De Euonymus japonicus soorten groeien iets harder dan de buxus waardoor er nog eerder een compacte, volgroeide  haag is in de tuin. Ander zeer groot voordeel is dat de plant niet vatbaar is voor de buxusschimmel of de buxusmot en dus een prima Buxus alternatief is.

De plant heeft wel net zoals alle groenblijvende planten een hekel aan te nat staan, zorg er dus voor dat de bodem goed waterdoorlatend is.

Erg populair is ook de Euonymus japonicus �Francien�, een groenblijvende en winterharde haagplant die in het voorjaar uitloopt met witte groeipunten die later in het jaar weer groen weg kleuren, erg fraai.

Euonymus japonicus soorten kunnen dus zeker een ideale buxus alternatief zijn.

Van Tolbert tot Houwerzijl en van Vriescheloo tot Noordwolde worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de de Wissel, de Boskamp of Leuringslaan in Tolbert of op de S. de Jongestraat, Gangstraat of Hoofdstraat in Houwerzijl, of op de 5e Dalweg, Sluisweg of Koeweg in Vriescheloo, of op de Stichtingsweg, Kerkhoflaan of Koningslaagtepad in Noordwolde, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Bekijk de filmpjes over tuinadvies en haagplanten op onze {tekst15,link8}.

Veel tuinplezier!

Van Haren Gn tot Finsterwolde en van Garrelsweer tot Nuis worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Hooftlaan, Dravikweg of Kromme Elleboog in Haren Gn of op de Hardenberg, Kerkeweg of Funenbrug in Finsterwolde, of op de Stadsweg, Kerkepad of Tjuchumerpad in Garrelsweer, of op de Offeringalaan, Nuismerpad of Rijksweg A7 in Nuis, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers