ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

't Zandt - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Westerlee tot Bad Nieuweschans en van Rottum tot Pieterzijl worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de 1e Garstelaan, Sportlaan of Esdoornlaan in Westerlee of op de Zamenhofstraat, Charlottestraat of Molendrift in Bad Nieuweschans, of op de Usquerderweg, 't-Lage eind of Kloosterweg in Rottum, of op de Schoolstraat, Wester-Waarddijk of Zijldiepweg in Pieterzijl, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Leek tot Wehe-den Hoorn en van Onnen tot Sauwerd worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de de Kaap, Rijksweg A7 of Eiberkamp in Leek of op de Kastanje, de Tip of Kerspellaan in Wehe-den Hoorn, of op de Borgweersterweg, R.M. Woldringstraat of Kerkstraat in Onnen, of op de Elshof, Tranendal of Terlagenweg in Sauwerd, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Kantens tot Kiel-Windeweer en van Oostwold tot Wedde worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Middelstumerweg, Kerkhofsweg of Kolpendestraat in Kantens of op de Klaplaan, Veendammerweg of Sluisweg in Kiel-Windeweer, of op de Nieuweweg, Goldhoornhof of Sijpkensstraat in Oostwold, of op de Markedwarsweg, Wedderstraat of Borgesiusweg in Wedde, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Waterhuizen tot Winschoten en van Rottum tot Rasquert worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Klaplaan, Klaplaan of Waterhuizen in Waterhuizen of op de Marktstraat, Secretaris Heikenslaan of Potgieterstraat in Winschoten, of op de Doodstilsterweg, Jan Boerweg of Knolweg in Rottum, of op de Van Inn en Kniphuizenlaan, Azingaweg of Brandenburgerpad in Rasquert, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers