ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

't Zandt - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Eenum tot Grootegast en van Meeden tot Bellingwolde worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Hogeweg, Bosweg of Zuider Lopsterweg in Eenum of op de De Klinckert, Duindoornstraat of Legolaan in Grootegast, of op de Egmondlaan, Legolaan of De Onderneming in Meeden, of op de Kibbelgaarn, Meenteweg of Verlengde Burgemeester Venemastraat in Bellingwolde, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Borgsweer tot Godlinze en van Jonkersvaart tot Scheemda worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Wartumerweg, Valgenweg of Valgenweg in Borgsweer of op de Allersmaweg, Rengersweg of Maarhuizerweg in Godlinze, of op de Jonkersvaart, Jonkersweg of Oudewijk in Jonkersvaart, of op de Diepswal, Trekweg of Palmarlaan in Scheemda, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Niebert tot Mensingeweer en van Warffum tot Niezijl worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de 't Pad, Iwemalaan of Boersree in Niebert of op de Weerhorn, Matthenesserweg of Trekweg in Mensingeweer, of op de Torenweg, de Laan of Voogd Toxopeusstraat in Warffum, of op de Pelmolen, Stein van Malsenstraat of Hoofdstraat in Niezijl, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Den Horn tot Niekerk en van Onderdendam tot Schouwerzijl worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Westerdijk, Hoendiep of Dorpsstraat in Den Horn of op de Zoutkamperweg, Kanaalstraat of Kanaalstraat in Niekerk, of op de Middelstumerweg, Mr Van Roijenstraat of Warffumerweg in Onderdendam, of op de Zijlvestweg, Niesternweg of Sarriesweg in Schouwerzijl, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers