ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

1e Exloërmond - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Meppen tot Wezuperbrug en van Schoonloo tot Geesbrug worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Lijnakkersweg, Bosrand of Brinken in Meppen of op de Oranjekanaal NZ, Albert Oostingweg of Oranjekanaal ZZ in Wezuperbrug, of op de Warmenbossenweg, Koestukkenweg of Elperstraat in Schoonloo, of op de Luchiesweg, Eikenlaan of Muzelweg in Geesbrug, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Beilen tot Pesse en van Assen tot Ellertshaar worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Eexterveenschekanaal tot Roswinkel en van Broekhuizen tot Valthe worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Veenhof, Polderweg of Semsstraat in Eexterveenschekanaal of op de Nieuwe Schuttingkanaal OZ, Lagewijk ZZ of Molenaarsweg in Roswinkel, of op de Provinciale weg N375, Oosterboerseweg of Kuipersdijkje in Broekhuizen, of op de Akkersweg, Hunebedweg of Kruisakkerweg in Valthe, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Nieuw-Amsterdam tot Nietap en van Balinge tot Zeegse worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Verlengde Wilhelmsweg, Witte Zand of Greind in Nieuw-Amsterdam of op de Frans Halsstraat, Toutenburgsingel of Schapenweg in Nietap, of op de Heirweg, Mepscheren of Meulenkamp in Balinge, of op de Heikant, Kampweg of Schapedrift in Zeegse, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers