ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

2e Exloërmond - EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE� OFTEWEL JAPANSE KARDINAALSMUTS

Waarom wordt de {tekst3,link1) japonicus “Green spire” zoveel aangeplant als buxus-vervanger ? Dat de Japanse Kardinaalsmuts zo populair is geworden vinden wij helemaal niet zo vreemd.

De “Green Spire” is een groenblijvende en winterharde heester die goed in een border geplant kan worden als kleine heester maar die ook erg goed functioneert alshaagplant.

De bladeren zijn klein en glanzend, langwerpig en fris donkergroen van kleur wat ervoor zorgt dat de haag een frisse uitstraling heeft.

De Japanse Kardinaalsmuts is een makkelijke plant die graag een zonnige standplaats heeft of een plekje in de halfschaduw, hiermee is deze haagplant voor iedere tuin wel een aanrader.

Van 2e Exloërmond tot Exloërveen en van Exloo tot Fluitenberg worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Kijlstraat, Daaldersweg of Boekweitstraat in 2e Exloërmond of op de Boermastreek, Nieuwe Dijk of Oude Dijk in Exloërveen, of op de Berkenlaan, Molenweg of Boermarkeweg in Exloo, of op de Blikweg, De Tippe of Wijsterseweg in Fluitenberg, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

De Euonymus japonicus soorten groeien iets harder dan de buxus waardoor er nog eerder een compacte, volgroeide  haag is in de tuin. Ander zeer groot voordeel is dat de plant niet vatbaar is voor de buxusschimmel of de buxusmot en dus een prima Buxus alternatief is.

De plant heeft wel net zoals alle groenblijvende planten een hekel aan te nat staan, zorg er dus voor dat de bodem goed waterdoorlatend is.

Erg populair is ook de Euonymus japonicus �Francien�, een groenblijvende en winterharde haagplant die in het voorjaar uitloopt met witte groeipunten die later in het jaar weer groen weg kleuren, erg fraai.

Euonymus japonicus soorten kunnen dus zeker een ideale buxus alternatief zijn.

Van Linde tot Veenoord en van Wijster tot Hooghalen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Nolderweg, Linderweg of Verbindingsweg in Linde of op de Turfweg, Trekkenweg of Verlengde Landschapsweg in Veenoord, of op de De Spannenweg, De Steeg of Emelangen in Wijster, of op de De Groenkampen, Stationsstraat of De Akkers in Hooghalen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Bekijk de filmpjes over tuinadvies en haagplanten op onze {tekst15,link8}.

Veel tuinplezier!

Van Gasselternijveenschemond tot Peest en van Beilen tot Eelderwolde worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Tweede Dwarsdiep, Gasselterboerveenschemond of Paterslaan in Gasselternijveenschemond of op de Hulligtenweg, Hoofdweg of Westerveen in Peest, of op de Ronskamp, Gruttolaan of Holthe in Beilen, of op de Hayo Ripperdalaan, Bruilweering of Peizerweg in Eelderwolde, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers