ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

2e Exloërmond - EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE� OFTEWEL JAPANSE KARDINAALSMUTS

Waarom wordt de {tekst3,link1) japonicus “Green spire” zoveel aangeplant als buxus-vervanger ? Dat de Japanse Kardinaalsmuts zo populair is geworden vinden wij helemaal niet zo vreemd.

De “Green Spire” is een groenblijvende en winterharde heester die goed in een border geplant kan worden als kleine heester maar die ook erg goed functioneert alshaagplant.

De bladeren zijn klein en glanzend, langwerpig en fris donkergroen van kleur wat ervoor zorgt dat de haag een frisse uitstraling heeft.

De Japanse Kardinaalsmuts is een makkelijke plant die graag een zonnige standplaats heeft of een plekje in de halfschaduw, hiermee is deze haagplant voor iedere tuin wel een aanrader.

Van 2e Exloërmond tot Exloërveen en van Exloo tot Fluitenberg worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Wessel Jan Knotlaan, Harm Tiesingstraat of Exloërkijl-Noord in 2e Exloërmond of op de Exloërveen, Boermastreek of Vosholtsdijk in Exloërveen, of op de Dingselweg, Haarakkersweg of Meerweg in Exloo, of op de Domeinweg, Hoogeveenseweg of Veldkamp in Fluitenberg, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

De Euonymus japonicus soorten groeien iets harder dan de buxus waardoor er nog eerder een compacte, volgroeide  haag is in de tuin. Ander zeer groot voordeel is dat de plant niet vatbaar is voor de buxusschimmel of de buxusmot en dus een prima Buxus alternatief is.

De plant heeft wel net zoals alle groenblijvende planten een hekel aan te nat staan, zorg er dus voor dat de bodem goed waterdoorlatend is.

Erg populair is ook de Euonymus japonicus �Francien�, een groenblijvende en winterharde haagplant die in het voorjaar uitloopt met witte groeipunten die later in het jaar weer groen weg kleuren, erg fraai.

Euonymus japonicus soorten kunnen dus zeker een ideale buxus alternatief zijn.

Van Nieuw-Amsterdam tot Coevorden en van Wapse tot Gasselternijveenschemond worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Herendijk, Verlengde Zijweg of Bosmanstraat in Nieuw-Amsterdam of op de Comm Gaarlandtlaan, Ballastweg of E E G laan in Coevorden, of op de Nulweg, Veenhuizerweg of Brinkstede in Wapse, of op de Vrijdomstreekje, Eerste Dwarsdiep of Zuidzijde in Gasselternijveenschemond, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Bekijk de filmpjes over tuinadvies en haagplanten op onze {tekst15,link8}.

Veel tuinplezier!

Van Nietap tot Vledderveen en van Diever tot Oudemolen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Frans Halsstraat, Toutenburgsingel of Vagevuurselaan in Nietap of op de Turfpad, Bij 't ven of Middenweg in Vledderveen, of op de Westerdrift, Kerkpad of Iemenkampen in Diever, of op de Molensteeg, Hoofdweg of Meester Croneweg in Oudemolen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers