ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

2e Exloërmond - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Geesbrug tot Nieuw-Dordrecht en van Bovensmilde tot Ansen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Handelsstraat, Schoolweg of Mekelermeer in Geesbrug of op de Schepershof, Oosterveenseweg of Smidshof in Nieuw-Dordrecht, of op de Floralaan, Ribesstraat of Bremstraat in Bovensmilde, of op de Hooidijk, Grote Esweg of Meulekaamp in Ansen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Nietap tot Hoogeveen en van Roderesch tot Zeegse worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Natuurschoonweg, Rembrandtstraat of Frans Halsstraat in Nietap of op de Violier, De Plevier of Tapuitlaan in Hoogeveen, of op de Norgerweg, Bos en Duin of Berkenheuvel in Roderesch, of op de Zandrivier, Duinrand of Akkerweg in Zeegse, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Drouwen tot 2e Exloërmond en van Roden tot Zwinderen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Dikmeerweg, Nijakkerweg of Rolderstraat in Drouwen of op de Harm Jans Stevensstraat, Anne de Vriesstraat of Exloërkijl-Zuid in 2e Exloërmond, of op de de Vennen, H. Scheepstrastraat of Oudgenoegstraat in Roden, of op de Verl Hoogeveense Vaart, Stobbenakkerweg of Muzelweg in Zwinderen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Dieverbrug tot Gasselte en van Gasteren tot Broekhuizen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Dieverbrug, Het Vossenland of Bolderhoek in Dieverbrug of op de De Heugte, De Hoefslag of Bosweg in Gasselte, of op de De Hoek, Zuides of Oudemolenseweg in Gasteren, of op de Provinciale weg N375, Kuipersdijkje of Broekhuizen in Broekhuizen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers