ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

2e Exloërmond - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Ruinen tot Pesse en van Zuidwolde tot Pesse worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Fluitenberg tot Drijber en van Smilde tot Zorgvlied worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Gijsselterweg, Beukenlaan of Wijsterseweg in Fluitenberg of op de Kanaal W.Z., Schimmeldijk of Berkenweg in Drijber, of op de Bonkelaar, Abraham Martinus Sorgstraat of Lijsterstraat in Smilde, of op de De Ruyter de Wildtlaan, Stormbos of Meester Onsteestraat in Zorgvlied, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Yde tot Koekange en van Spijkerboor tot Erica worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Homsteeg, Brink of Betmersweg in Yde of op de Broekhuizen, De Berken of Prinses Margrietlaan in Koekange, of op de Oude Tol, Veenweg of De Kolk in Spijkerboor, of op de Gentiaan, Kommerweg of Heemskerkstraat in Erica, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Nieuwediep tot Dalen en van Gieten tot Wapse worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Bareveld, Oude Tolweg of Nieuwediep in Nieuwediep of op de Molenakkers, Valsteeg of Achterkamp in Dalen, of op de Doolhof, Pallert of Achter 't Hout in Gieten, of op de Wapserauwen, Doldersummerweg of Kerkenkampsweg in Wapse, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers