ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

2e Exloërmond - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Gasselte tot Eesergroen en van Roderesch tot Odoornerveen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Brummelpad, Markeweg of Julianalaan in Gasselte of op de Tangslagenweg, Weg voor de Kampen of Saksveldsweg in Eesergroen, of op de Kaatsweg, Norgerweg of Giezenstraat in Roderesch, of op de Haantje, Schepersweg of Slenerweg in Odoornerveen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Zuidlaren tot Wachtum en van Noordscheschut tot Wapse worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Moerdobbe, Schutsbrink of Hemsinge in Zuidlaren of op de Trambaan, Stroomstukkendijk of Oude Geeserweg in Wachtum, of op de Noord, Zwarte Dijkje of Bieslook in Noordscheschut, of op de Haarsmastraat, Nieuwland of Smitstede in Wapse, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Uffelte tot Hooghalen en van Meppen tot Nieuw-Balinge worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Veenbesstraat, Schoolstraat of de Woerthe in Uffelte of op de Melkwegpad, Stengelinstraat of Oosthalen in Hooghalen, of op de Driftweg, Noordveldweg of Koemaatsdijk in Meppen, of op de Verlengde Middenraai, Hullenzandweg of Schepersweg in Nieuw-Balinge, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Zeijen tot Grolloo en van Uffelte tot Erica worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Esstraat, Beatrixstraat of Hooidijk in Zeijen of op de Oosterpad, Boerhaarsweg of Uteringsweg in Grolloo, of op de Linden Erven, Egginkstraat of Wilgenstraat in Uffelte, of op de Berkenlaan, Verlengde Vaart of De Welhaak in Erica, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers