ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

2e Valthermond - EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE� OFTEWEL JAPANSE KARDINAALSMUTS

Waarom wordt de {tekst3,link1) japonicus “Green spire” zoveel aangeplant als buxus-vervanger ? Dat de Japanse Kardinaalsmuts zo populair is geworden vinden wij helemaal niet zo vreemd.

De “Green Spire” is een groenblijvende en winterharde heester die goed in een border geplant kan worden als kleine heester maar die ook erg goed functioneert alshaagplant.

De bladeren zijn klein en glanzend, langwerpig en fris donkergroen van kleur wat ervoor zorgt dat de haag een frisse uitstraling heeft.

De Japanse Kardinaalsmuts is een makkelijke plant die graag een zonnige standplaats heeft of een plekje in de halfschaduw, hiermee is deze haagplant voor iedere tuin wel een aanrader.

Van 2e Valthermond tot Veenhuizen en van Veeningen tot Veenoord worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Dikbroeken, 2e Valthermond of Musselweg in 2e Valthermond of op de Camper Erf, Ds. Germsweg of Smeulerhof in Veenhuizen, of op de Veeningen, Vonderweg of Fort in Veeningen, of op de Boekweitstraat, Veenoord of Cort van der Lindenstraat in Veenoord, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

De Euonymus japonicus soorten groeien iets harder dan de buxus waardoor er nog eerder een compacte, volgroeide  haag is in de tuin. Ander zeer groot voordeel is dat de plant niet vatbaar is voor de buxusschimmel of de buxusmot en dus een prima Buxus alternatief is.

De plant heeft wel net zoals alle groenblijvende planten een hekel aan te nat staan, zorg er dus voor dat de bodem goed waterdoorlatend is.

Erg populair is ook de Euonymus japonicus �Francien�, een groenblijvende en winterharde haagplant die in het voorjaar uitloopt met witte groeipunten die later in het jaar weer groen weg kleuren, erg fraai.

Euonymus japonicus soorten kunnen dus zeker een ideale buxus alternatief zijn.

Van Noord-Sleen tot Pesse en van Drouwen tot Peize worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de 't Haantje, Kampweg of Hunebedweg in Noord-Sleen of op de Kimmelsbrink, Dorpsstraat of Tentakkers in Pesse, of op de Lemenweg, Gasselterstraat of Veldweg in Drouwen, of op de Oude Velddijk, Aalpoelendijk of Norlingerweg in Peize, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Bekijk de filmpjes over tuinadvies en haagplanten op onze {tekst15,link8}.

Veel tuinplezier!

Van Bunne tot Nieuwlande en van Wapse tot Tiendeveen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Bunnerveenseweg, Langaarseweg of Donderenseweg in Bunne of op de Akkerweg, Scheerseveldweg of Zevenster in Nieuwlande, of op de Landweg, Ten Darperweg of Wapserauwen in Wapse, of op de Boslaan, Kanaal O.Z. of Middenweg in Tiendeveen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers