ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

2e Valthermond - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Sleen tot Steenbergen en van Zeijen tot Smilde worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de De Etstoel, Mottenkampsteeg of Batingestraat in Sleen of op de Zuursche Duinen, Bos en Duin of Markeweg in Steenbergen, of op de Margrietstraat, Oude Norgerweg of Minister Cremerstraat in Zeijen, of op de Wittewijk, Zandmeer of Koningin Wilhelminalaan in Smilde, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Assen tot Doldersum en van Nieuw-Buinen tot Dalen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Havikstraat, Deelheugte of Koekoekstraat in Assen of op de Boylerstraat, Landarbeid of Huenderweg in Doldersum, of op de Veenwortelstraat, Papaverstraat of Meidoornlaan in Nieuw-Buinen, of op de Bovenkruier, Eldijk of Achterkamp in Dalen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Annen tot Bunne en van De Punt tot Rogat worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Boerhoorn, Hofakkers of Markeweg in Annen of op de Bunnerveenseweg, Noordstukkendrift of Yderweg in Bunne, of op de Kampstukkenweg, Oosterveldweg of Ydermade in De Punt, of op de Verlengde Industrieweg, Industrieweg of Hessenweg in Rogat, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Echten tot De Schiphorst en van Zorgvlied tot Drouwenermond worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Postweg, Zegeringen of 't Woldenpad in Echten of op de Schiphorsterweg, Staphorsterweg of Hessenweg in De Schiphorst, of op de De Monden, Stormbos of Hogeweg in Zorgvlied, of op de MarkeScheiding, Zuiderblokken of Zeelandstreekje in Drouwenermond, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers