ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Aadorp - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Hardenberg tot Weerselo en van Okkenbroek tot Den Velde worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de De Vechtbrink, Boesemeer of Putterlaan in Hardenberg of op de Pouwelssteeg, het Wilmink of Bisschopstraat in Weerselo, of op de Oerdijk, Schiphorsterweg of Boerhofstraat in Okkenbroek, of op de Rondweg, Zwolseweg of Slingenbergweg in Den Velde, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Bruinehaar tot Vriezenveen en van Zuidveen tot Mariënheem worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Striepeweg, Langehaarsweg of Nikkelsweg in Bruinehaar of op de Veenweg, De Nachtegaal of De Roerdomp in Vriezenveen, of op de Langesloot, Bramenweg of De Klim in Zuidveen, of op de Achterweiweg, Hooilandweg of Sluizenmoat in Mariënheem, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Blankenham tot Markelo en van Hertme tot Holten worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Blokzijlerdijk, Lageweg of Schelpenhoek in Blankenham of op de Löppinksweg, Langeweg of Diependaalseweg in Markelo, of op de De Marke, Wetering of Aalderinksweg in Hertme, of op de Russendijk, Eekhoornweg of Houtweg in Holten, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Fleringen tot Punthorst en van Venebrugge tot Wesepe worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Geerskamp, Putmansweg of Westendorpstraat in Fleringen of op de Ir J Nysinghstraat, Kooimansweg of Sluitersweg in Punthorst, of op de Emtenbroekerdijk, Kanaalweg-Oost of Nieuwe Landweg in Venebrugge, of op de Westrikstraat, Ds. E. Kreikenlaan of Weseper Rondweg in Wesepe, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers