ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Aagtekerke - EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE� OFTEWEL JAPANSE KARDINAALSMUTS

Waarom wordt de {tekst3,link1) japonicus “Green spire” zoveel aangeplant als buxus-vervanger ? Dat de Japanse Kardinaalsmuts zo populair is geworden vinden wij helemaal niet zo vreemd.

De “Green Spire” is een groenblijvende en winterharde heester die goed in een border geplant kan worden als kleine heester maar die ook erg goed functioneert alshaagplant.

De bladeren zijn klein en glanzend, langwerpig en fris donkergroen van kleur wat ervoor zorgt dat de haag een frisse uitstraling heeft.

De Japanse Kardinaalsmuts is een makkelijke plant die graag een zonnige standplaats heeft of een plekje in de halfschaduw, hiermee is deze haagplant voor iedere tuin wel een aanrader.

Van Aagtekerke tot Aardenburg en van Arnemuiden tot Axel worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Groeneweg, Het Baantje of Geschieresweg in Aagtekerke of op de Herenweg Noord, Herenweg of Akkerstraat in Aardenburg, of op de Zuidwal, Sloeweg of Derringmoerweg in Arnemuiden, of op de Vincent van Goghstraat, Buitenweg of Seijdlitzstraat in Axel, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

De Euonymus japonicus soorten groeien iets harder dan de buxus waardoor er nog eerder een compacte, volgroeide  haag is in de tuin. Ander zeer groot voordeel is dat de plant niet vatbaar is voor de buxusschimmel of de buxusmot en dus een prima Buxus alternatief is.

De plant heeft wel net zoals alle groenblijvende planten een hekel aan te nat staan, zorg er dus voor dat de bodem goed waterdoorlatend is.

Erg populair is ook de Euonymus japonicus �Francien�, een groenblijvende en winterharde haagplant die in het voorjaar uitloopt met witte groeipunten die later in het jaar weer groen weg kleuren, erg fraai.

Euonymus japonicus soorten kunnen dus zeker een ideale buxus alternatief zijn.

Van Renesse tot Terneuzen en van Ossenisse tot Hoek worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Molenhoeve, Strand Renesse-Oost of Horizon in Renesse of op de Knapzakweg, Begoniastraat of Zwaan in Terneuzen, of op de Zeedorp, Cloosterstraat of Cloosterstraat in Ossenisse, of op de Rozenlaan, Seydlitzweg of Lozeschorweg in Hoek, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Bekijk de filmpjes over tuinadvies en haagplanten op onze {tekst15,link8}.

Veel tuinplezier!

Van Kloosterzande tot Schoondijke en van Hansweert tot Westkapelle worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Cor Schelfhoutpad, Zeedijk of Ooststraat in Kloosterzande of op de Dorpsplein, Gaternisseweg of P.P. Rubensplein in Schoondijke, of op de Kaai, Zeedijk of IJssellaan in Hansweert, of op de Koudorpstraat, Adriaan Virulystraat of Abraham Calandplein in Westkapelle, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers