ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Aagtekerke - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Sint Kruis tot Zoutelande en van Hoek tot Hulst worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Appelstraat, Dwarsweg of Oude Kerkweg in Sint Kruis of op de Elzenlaantje, Langendam of Steenloper in Zoutelande, of op de Natriumweg, Langestraat of Jasmijnlaan in Hoek, of op de van Ossstraat, Scarlattistraat of H. Geesthuisplein in Hulst, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Borssele tot Oostburg en van Lamswaarde tot Kortgene worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Jacobus Compietweg, Tevixhoekweg of Noordstraat in Borssele of op de L. Serierstraat, L. Serierstraat of Sint Bavogang in Oostburg, of op de Roverbergsedijk, Kapitein R. Fassaertstraat of Eeckenisseweg in Lamswaarde, of op de Burgemeester Snellenstraat, Nieuwstraat of Provincialeweg in Kortgene, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Noordgouwe tot 's-Heer Hendrikskinderen en van Biggekerke tot Kloetinge worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de de Katte, 't Poldertje of Hanenweg in Noordgouwe of op de Ongereedweg, Frank van Borsselenstraat of Nieuwedijk in 's-Heer Hendrikskinderen, of op de Noordweg, Derrienk of Bakkersgang in Biggekerke, of op de Willemsplein, Willemsstraat of Moerwegje in Kloetinge, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Clinge tot Waterlandkerkje en van Burgh-Haamstede tot Gapinge worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Clingeweg, Kennedylaan of Ferdinand Bolstraat in Clinge of op de Tersteijnstraat, Elmarestraat of Oranjedijk in Waterlandkerkje, of op de Noordwekken, Steurswekken of Kakelstraat in Burgh-Haamstede, of op de Hof Vriezenveen, van 't Hoffweg of Schellachseweg in Gapinge, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers