ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Aalden - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Elim tot Nieuw Annerveen en van Balloo tot Hoogersmilde worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Coevorden tot Weiteveen en van Nieuw-Balinge tot Ubbena worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Noorwegenstraat, Brusselse Weg of Edisonweg in Coevorden of op de Orchideelaan, Zuidersloot of De Singel in Weiteveen, of op de Breistroekenweg, Vosseveen of Mantingerweg in Nieuw-Balinge, of op de Heidenheim, Asserstraat of Oudemolenseweg in Ubbena, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Exloo tot Spijkerboor en van Ees tot Doldersum worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Westeresweg, Steenakkersweg of Zuiderhoofdstraat in Exloo of op de Oude Tol, Oostermoer of Molenwijk in Spijkerboor, of op de Odoornerstraat, Boerweg of Heesweg in Ees, of op de Boylerstraat, Madeweg of Huenderweg in Doldersum, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Exloërveen tot Buinen en van Echten tot Bruntinge worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Vosholtsdijk, Oude Dijk of Nieuwe Dijk in Exloërveen of op de De Lijnstukken, Vlasakkers of Weg voor de Westerlanden in Buinen, of op de Kipstukkenweg, Traandijk of 't Woldenpad in Echten, of op de Binnenveld, Holtherstraat of Vosheugte in Bruntinge, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers