ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Aalsmeer - EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE� OFTEWEL JAPANSE KARDINAALSMUTS

Waarom wordt de {tekst3,link1) japonicus “Green spire” zoveel aangeplant als buxus-vervanger ? Dat de Japanse Kardinaalsmuts zo populair is geworden vinden wij helemaal niet zo vreemd.

De “Green Spire” is een groenblijvende en winterharde heester die goed in een border geplant kan worden als kleine heester maar die ook erg goed functioneert alshaagplant.

De bladeren zijn klein en glanzend, langwerpig en fris donkergroen van kleur wat ervoor zorgt dat de haag een frisse uitstraling heeft.

De Japanse Kardinaalsmuts is een makkelijke plant die graag een zonnige standplaats heeft of een plekje in de halfschaduw, hiermee is deze haagplant voor iedere tuin wel een aanrader.

Van Aalsmeer tot Aalsmeerderbrug en van Aartswoud tot Abbekerk worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Hellendaalstraat, Julianalaan of Ficushof in Aalsmeer of op de Boeingavenue, Kruisweg of Molenweg in Aalsmeerderbrug, of op de Boeingavenue, Molenpad of Capronilaan in Aartswoud, of op de Bongerd, Westfriesedijk of Koetenburg in Abbekerk, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

De Euonymus japonicus soorten groeien iets harder dan de buxus waardoor er nog eerder een compacte, volgroeide  haag is in de tuin. Ander zeer groot voordeel is dat de plant niet vatbaar is voor de buxusschimmel of de buxusmot en dus een prima Buxus alternatief is.

De plant heeft wel net zoals alle groenblijvende planten een hekel aan te nat staan, zorg er dus voor dat de bodem goed waterdoorlatend is.

Erg populair is ook de Euonymus japonicus �Francien�, een groenblijvende en winterharde haagplant die in het voorjaar uitloopt met witte groeipunten die later in het jaar weer groen weg kleuren, erg fraai.

Euonymus japonicus soorten kunnen dus zeker een ideale buxus alternatief zijn.

Van Opperdoes tot Cruquius en van Zaandijk tot Velsen-Zuid worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de De Plaat, Hoge Werf of Westerzeedijk in Opperdoes of op de Cruquiusdijk, Spaarneweg of Oude Kruisweg in Cruquius, of op de Kruisweg, Cruquiusdijk of Oldenburgerlaan in Zaandijk, of op de Benny Goodmanstraat, Prunuslaan of Gorterspad in Velsen-Zuid, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Bekijk de filmpjes over tuinadvies en haagplanten op onze {tekst15,link8}.

Veel tuinplezier!

Van Purmer tot Oosterblokker en van Ankeveen tot Oudeschild worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Oosterweg E, Edammerweg E of Purmerdijk E in Purmer of op de Boekert, De Eland of Bangert in Oosterblokker, of op de Dirk Hulstweg, Bangert of Veilingweg in Ankeveen, of op de Stichtse Kade, Dammerkade of Spiegelpolder in Oudeschild, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers