ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Aalsmeer - Meststoffen

organische bemesting

Ben je op zoek zijn naar een meststoffen soort die snel groeit en die een mooie duurzame bemesting kan vormen?, dan is dit de soort die je moet hebben. Deze meststoffen is geschikt om een haagplanten van middelhoog tot hoog te creëren. Van 50 cm hoog tot wel 2 meter hoog, deze Ilex allround“Kanehirae” kan het allemaal aan.

Het eerste jaar van aanplant is het belangrijk om in droge periodes het water geven in de gaten te houden om zo uitdroging te voorkomen. Voeg ook bij deze meststoffen voldoende tuinturf aan de bestaande grond/bodem toe. Verzuring van de grond is wat deze Ilex of te wel {tekst7,link2) fijn vindt, en de turf is ook nog eens vocht vasthoudend voor de droge periodes. Deze {tekst7,link2) laat zich makkelijk snoeien. In mei/juni bloeit ook deze soort met kleine, witte, onopvallende bloempjes welke geliefd zijn bij {tekst6,link4) later in het jaar gevolgd door kleine, zwarte besjes wat een extra sierwaarde geeft.

Zoekt u dus een Ilex soort om een hogere, snelgroeiende haag te maken, dan heeft u met deze soort de goede te pakken.

Aanplant Advies is 5 tot 6  stuks op een strekkende meter voor een enkele rij/ haag. Nog meer body met deze groei topper? zet ze dan kruislings/ om en om/ in de rij met 9 stuks op een strekkende meter.

{tekst1,link3 een veel gebruikt Taxus baccata

Van Zuidermeer tot Purmer en van Burgerveen tot De Rijp worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Noordermeer, Sint Bernadettestraat of Baarsdorpermeer in Zuidermeer of op de Oosterweg E, Edammerweg E of Purmerdijk E in Purmer, of op de Aalsmeerderweg, Weteringweg of Leimuiderdijk in Burgerveen, of op de Bellehof, Grote Dam of Sloep in De Rijp, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Een leuk filmpje en de uitleg over deze Ilex kunt u hieronder bekijken;

organische bemesting

Uitleg over welke Ilex geschikt is voor uw wensen? Bekijk het volgende filmpje;

Euonymus

Van Schagerbrug tot Den Hoorn en van 's-Graveland tot de Woude worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Burg. van Doornstraat, N.T. Hopmanstraat of De Dars in Schagerbrug of op de Van der Sterrweg, Hoornderweg of De Dageraad in Den Hoorn, of op de Oude Meentweg, Noordereinde of Stichtse Kade in 's-Graveland, of op de Woude, Starnmeerdijk of Pontweg in de Woude, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

De organische bemesting

Van Andijk tot Santpoort-Zuid en van Lutjebroek tot Wervershoof worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Landstraat, Bangert of Nieuwe Dijk in Andijk of op de Bernhardstraat, Proefpolder of Bakkerstraat in Santpoort-Zuid, of op de Bergweg, Pieter Weijstraat of Zanderijpad in Lutjebroek, of op de Rozendwarsstraat, Beursplein of Westfrisiaweg in Wervershoof, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers