ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Aalsmeer - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van West-Graftdijk tot De Goorn en van Krommenie tot West-Graftdijk worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Cornelis Blaauwstraat, Noorderstraat of Jacob Jacobszoon Vinckesstraat in West-Graftdijk of op de Burghpad, Oranjerie of Koevinkje in De Goorn, of op de Avondrood, Weidehommel of Burgemeester Lammerschaagstraat in Krommenie, of op de Oudelandsdijkje, Jacob Jacobszoon Vinckesstraat of Noorderstraat in West-Graftdijk, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Zijdewind tot Weteringbrug en van Wijdewormer tot Kudelstaart worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de De Wetering, Slootgaardweg of Oostkade in Zijdewind of op de De Wetering, Havenstraat of Zandweg in Weteringbrug, of op de Weteringweg, Lisserweg of Leimuiderdijk in Wijdewormer, of op de Pieter Slootenweg, Wijdewormerplein of Sportlaan in Kudelstaart, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Spijkerboor tot Hilversum en van Limmen tot Zuidoostbeemster worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Kanaaldijk, Oudelandsdijk of Starnmeerdijk in Spijkerboor of op de Kerklaan, Jacob Peetstraat of Zevenbergen in Hilversum, of op de Startingerweg, Molenweg of Het Lange Rijntje in Limmen, of op de Gerrit Köhnestraat, Fruitstraat of Juttepeerpad in Zuidoostbeemster, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van De Cocksdorp tot Beinsdorp en van Purmerland tot Waarland worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Klimpstraat, Ploosterstraat of Muyweg in De Cocksdorp of op de Venneperweg, Hillegommerdijk of Drie Merenweg in Beinsdorp, of op de Rietkraag, Noordelijke Randweg of Het Langepad in Purmerland, of op de Frans Banning Cocqstraat, Rembrandthof of Purmerland in Waarland, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers