ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Aalsmeer - Vogelhuisjes

Vogels in de tuin

Vogels hebben een belangrijke functie in de tuin, ze vangen schadelijke insecten weg en het geeft leven in de tuin. Om er voor te zorgen dat we voldoende vogels in de tuin krijgen kunnen we dit stimuleren door een nestkastje in de tuin op te hangen.

Vogels beginnen nu al met het uitzoeken van een nestplaats voor in het voorjaar, dus gaan we nu een nestkastje ophangen. Bij het plaatsen van zo’nnestkastje zorgen we er natuurlijk voor dat natuurlijke vijanden zoals de kat er niet bij kunnen komen, dat het nestkastje stevig hangt en er niet bij de eerste storm vanaf waait.

Goede kwaliteit Garden Spirit ModernVogelhuisjeKubus. Deze strakke vierkante Nestkast heeft de afmetingen van 14x13x14 cm. In de kleuren Zwart grijs. Dit nestkastje heeft een vliegingang van � 28 mm. en is geschikt voor diverse tuinvogels, waaronder hetKoolmees en andere meesjes.

Dit vogelhuisje is mooi te combineren met andere moderne nestkastjes van Garden Spirit!�

Van Aalsmeer tot Aalsmeerderbrug en van Aartswoud tot Abbekerk worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Argusvlinderstraat, Atalantalaan of Dagpauwoogstraat in Aalsmeer of op de Kruisweg, Molenpad of Capronilaan in Aalsmeerderbrug, of op de Boeingavenue, Capronilaan of Molenpad in Aartswoud, of op de De Bongerd, Braakweg of Zuiderzeestraat in Abbekerk, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Overige Specificaties

• Merk: Garden Spirit

• Makkelijk op te hangen aan stevig ophangoog!

• Dik hout 1,5 cm!

• Deze degelijke Nestkast is geschikt voor de vogels als Koolmees en het Winterkoninkje.

• Het frontje kun je door middel van een schroefje open draaien, een luikje laten kantelen waardoor het oude nestje verwijderd kan worden om zo de Nestkast van binnen schoon te maken.

• Door dit Vogelhuisje te plaatsen, trekt men vogels aan, die weer natuurlijke vijanden zijn van de Eikenprocessierups, buxusmot en andere plaag insecten.

Tip voor het ophangen;

1. Hang de Nestkast tenminste 2 meter hoog aan de noord- noordoostzijde van een boom, schutting of schuur. Zo zorg je ervoor dat hij uit de regen, wind, en zon hangt.

2. Houd de aanvliegroute naar hetVogelhuisje vrij. Er mogen geen takken of bladeren net voor de vliegopening hangen.

3. Hang het vogelhuisje op een rustige plaats. Dus niet bij een terras of deur. Vogels houden van rust rondom "hun" nest.

buxus-vervanger.nl voor al uw insectenhotels, bijenhotels en vogelhuisjes.

Productbeschrijving

Deze mooi vormgegeven Vogelhuisjes van de nieuwe lijn van Garden Spirit heeft de afmetingen van 13 x 15 x 20 cm. De nestkast is gemaakt van 12 mm. massief dennenhout met het FSC keurmerk. De kleuren van dit Nestkastje zijn een grijze washing met een zwart dakje. De kwaliteit is stevig. De vliegingang heeft een diameter van Ø 32 mm.

Overige Specificaties;

Merk: Garden Spirit

• Dit Vogelhuisje is geschikt voor de kleine vogels als de Koolmees en overige Meesjes, Roodborstjes en het Winterkoninkje.

• Aan de zijkant zit een luikje waardoor het oude nestje verwijderd kan worden om zo het Nestkastje van binnen schoon te maken.

• Het materiaal van de Nestkast is volledig van hout. De Nestkast is voorzien van het FSC-keurmerk, het keurmerk voor verantwoord bosbeheer.

• Door deze Nestkast te plaatsen, trekt men vogels aan, die weer natuurlijke vijanden zijn van de Eikenprocessierups, Buxusmot en andere plaag insecten.

Populair zijn ook de insectenhotels, een tuin zonder insectenhotel is haast niet meer voor te stellen.

Productbeschrijving insectenhotel

Een mooi vormgegeven Hexagon Garden SpiritInsectenhotel. Dit vlinderhotel of Bijenhotel is zeer geschikt voor Vlinders, Bijen, Lieveheersbeestjes en andere insecten als spinnetjes die zich tussen de dennenappels verschuilen. De afmetingen zijn 27x30x9 cm. Leg wat takjes en bladeren in het kastje, zodat de Vlinders en overige Insecten zich kunnen vasthouden.

Voordelen

• Merk: Garden Spirit

• FSC keurmerk

• Unieke kleuren uit de Garden Spirit lijn, goed te combineren met andere modellen

• Makkelijk op te hangen

• Zware kwaliteit

Specificaties:

• Dit Insectenhotel biedt onderdak voor Vlinders, Lieveheersbeestjes, Gaasvliegen, Bijen en andere insecten.

• Dit houten Insectenhotel is gemaakt van grenen planken. De planken hebben een dikte van 12 mm.

• De Insectenhotel is voorzien van het FSC-keurmerk, het keurmerk voor verantwoord bosbeheer.

• Door deze Insectenhotel te plaatsen, trekt men insecten aan, die weer zorgen voor bestuiving van planten, bloemen, fruitbomen, kruiden en groenten. Tevens bestrijden natuurlijke vijanden elkaar (als bladluis).

Van Scharwoude tot Schoorl en van Sint Pancras tot Nibbixwoud worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Provincialeweg, Zesstedenweg of D.Kampstraat in Scharwoude of op de Hargerweg, Populierenweg of Groeterweg in Schoorl, of op de A.V.H. Destreelaan, Roosterhout of Kerkelaan in Sint Pancras, of op de Cunerastraat, Kolgans of Over de Leek in Nibbixwoud, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Tip voor het ophangen van een insectenhotel

1. Hang het Insectenhotel tenminste vanaf een halve meter van de grond, tot max. 2 meter hoog.

2. Hang het Insectenhotel richting het zuiden op een zonnige plek met veel bloemen in de omgeving.

Verder zorgen deze Insectenhotels, Bijenhotels en Vlinderhotels voor volop leven in uw tuin! En dat is genieten!

Het grotere insectenhotel blijft ook erg populair en wordt veel verkocht.

Dit medium grote model Garden Spirit Insectenhotel in vorm van een huisje. Dit Insectenhotel of Bijenhotel is makkelijk op te hangen aan een spijker, schroef of haakje. DitInsectenhotel biedt onderdak voor Bijen, Vlinders en overige nuttige tuin insecten, zoals gaasvliegen, wilde bijen, lieveheersbeestjes om te overleven. U hoeft het alleen te installeren op een zonnig, tegen wind en regen beschut plekje, en insecten nemen er hun intrek. Zo levert u een belangrijke bijdrage voor de flora en fauna! De afmetingen zijn 40x30x10 cm.

Vul dit insectenhotel achter de luikjes met wat blaadjes en takjes zodat de Vlinders en overige insecten zich kunnen nestelen.

Voordelen

• Merk: Garden Spirit

• FSC keurmerk

• Unieke kleuren mooi te combineren met andere insectenhotels van Garden Spirit

• Makkelijk op te hangen door het haakje achterop het Insectenhotel

• Zware kwaliteit

Specificaties:

• DitInsectenhotel biedt onderdak voorBijen, Vlinders, kevers, Lieveheersbeestjes, Gaasvliegen en andere insecten.

• De afmetingen zijn 40x30x10 cm.

• Dit houten Insectenhotel is gemaakt van grenen planken. De planken hebben een dikte van 12 mm.

• De Insectenhotel is voorzien van het FSC-keurmerk, het keurmerk voor verantwoord bosbeheer.

• Door deze Insectenhotel te plaatsen, trekt men insecten aan, die weer zorgen voor bestuiving van planten, bloemen, fruitbomen, kruiden en groenten. Tevens bestrijden natuurlijke vijanden elkaar (als bladluis).

Van Wormerveer tot Schagerbrug en van Driehuis NH tot Sint Pancras worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de de Ruijterkade, Javastraat of Evertsenstraat in Wormerveer of op de J.A. de Boerstraat, Burg. Hulststraat of Keinsmerweg in Schagerbrug, of op de Kapelweg, Herman Gorterpad of Marnixlaan in Driehuis NH, of op de Vronermeerweg, Ahornpad of Kossenland in Sint Pancras, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Nieuw in ons assortiment van vogelhuisjes en insectenhotels de vleermuizenkast!

Vleermuizen zijn de enige zoogdieren die kunnen vliegen. Vleermuizen kunnen zelf geen nest maken, ze zijn afhankelijk van bestaande kieren en gaten om in weg te kruipen. Door deze nestkast te plaatsen kunnen deze nachtdieren worden geholpen.

Specificaties

• Merk: Garden Spirit

• Gemaakt van Vlonderhout, zodat de Vleermuis goede grip heeft om naar binnen te kruipen.

• Hang meerdere nestkasten op in de tuin. Zo vergroot U het aanbod aan verblijfplaatsen.

• Het materiaal van het nestkastje is volledig van Vlonderhout.

Tip voor het ophangen;

1. Hang de Vleermuiskast tenminste 3 meter hoog aan de zuid of zuidwesten van een boom of schuur. Vleermuizen houden van warmte!

2. Houd de aanvliegroute naar de Nestkast vrij. Er mogen geen takken of bladeren net voor de vliegopening hangen.

3. Hang de Nestkast op een rustige plaats. Dus niet bij een terras of deur. Vleermuizen houden van rust rondom "hun" nest.

Verder zorgt dit Vleermuizenkast voor volop leven in uw tuin! En dat is genieten!

Van Landsmeer tot Katwoude en van Winkel tot Amsterdam-Duivendrecht worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Lepelaarstraat, Melkkruidstraat of Raadhuisstraat in Landsmeer of op de De Zedde, Buitendijk of Provinciale weg in Katwoude, of op de Winkelmadepark, Zandhaver of Narcislaan in Winkel, of op de Gladiolenlaan, Populierenstraat of P. van Zoonenstraat in Amsterdam-Duivendrecht, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers