ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Aalsmeerderbrug - ilex-maximowicziana

Ilex maximowicziana �Kanehirae�

Ben je op zoek zijn naar een Ilex soort die snel groeit en die een mooie groenblijvende haag kan vormen?, dan is dit de soort die je moet hebben. Deze Ilex is geschikt om een Haag-heg van middelhoog tot hoog te creëren. Van 50 cm hoog tot wel 2 meter hoog, deze Ilex maximowicziana“Kanehirae” kan het allemaal aan.

Het eerste jaar van aanplant is het belangrijk om in droge periodes het water geven in de gaten te houden om zo uitdroging te voorkomen. Voeg ook bij deze Ilex voldoende tuinturf aan de bestaande grond/bodem toe. Verzuring van de grond is wat deze Ilex of te wel {tekst7,link2) fijn vindt, en de turf is ook nog eens vocht vasthoudend voor de droge periodes. Deze {tekst7,link2) laat zich makkelijk snoeien. In mei/juni bloeit ook deze soort met kleine, witte, onopvallende bloempjes welke geliefd zijn bij {tekst6,link4) later in het jaar gevolgd door kleine, zwarte besjes wat een extra sierwaarde geeft.

Zoekt u dus een Ilex soort om een hogere, snelgroeiende haag te maken, dan heeft u met deze soort de goede te pakken.

Aanplant Advies is 5 tot 6  stuks op een strekkende meter voor een enkele rij/ haag. Nog meer body met deze groei topper? zet ze dan kruislings/ om en om/ in de rij met 9 stuks op een strekkende meter.

{tekst1,link3 een veel gebruikt Buxus alternatief

Van Zaandam tot Sint Maarten en van Middelie tot Oostwoud worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de J.A. Laanplein, Cornelis van Uitgeeststraat of Hondemanstraat in Zaandam of op de Valkkogerweg, Surmerhuizerweg of Delftweg in Sint Maarten, of op de Nieuwedijk, Dijklaantje of Eikenlaantje in Middelie, of op de Reigerstraat, Gruttostraat of Meeuwenstraat in Oostwoud, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Een leuk filmpje en de uitleg over deze Ilex kunt u hieronder bekijken;

Ilex maximowicziana �Kanehirae�

Uitleg over welke Ilex geschikt is voor uw wensen? Bekijk het volgende filmpje;

Welke Ilex?

Van West-Graftdijk tot Spijkerboor en van Oudesluis tot Monnickendam worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Pieter Pieterzoon Kroonstraat, Jacob Jacobszoon Vinckesstraat of Graftdijkplein in West-Graftdijk of op de Starnmeerdijk, Kanaaldijk of Oudelandsdijk in Spijkerboor, of op de Sportlaan, Friesebuurt of Noorderweg in Oudesluis, of op de Pieter Appelplein, Tunnelbrug of Nieuwe Zijds Burgwal in Monnickendam, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

De Ilex maximowicziana �Kanehirae�

Van Marken tot Egmond aan den Hoef en van Amstelveen tot Boesingheliede worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Buurt IV, Meester Visserstraat of Kets in Marken of op de Graaf Dirkplein, van Oldenborghweg of Brededijk in Egmond aan den Hoef, of op de Willem van Beijerenlaan, Dr. Plesmansingel of Midscheeps in Amstelveen, of op de Rijksweg A9, IJweg of Schipholweg in Boesingheliede, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers