ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Aalsmeerderbrug - Meststoffen

organische bemesting

Ben je op zoek zijn naar een meststoffen soort die snel groeit en die een mooie duurzame bemesting kan vormen?, dan is dit de soort die je moet hebben. Deze meststoffen is geschikt om een haagplanten van middelhoog tot hoog te creëren. Van 50 cm hoog tot wel 2 meter hoog, deze Ilex allround“Kanehirae” kan het allemaal aan.

Het eerste jaar van aanplant is het belangrijk om in droge periodes het water geven in de gaten te houden om zo uitdroging te voorkomen. Voeg ook bij deze meststoffen voldoende tuinturf aan de bestaande grond/bodem toe. Verzuring van de grond is wat deze Ilex of te wel {tekst7,link2) fijn vindt, en de turf is ook nog eens vocht vasthoudend voor de droge periodes. Deze {tekst7,link2) laat zich makkelijk snoeien. In mei/juni bloeit ook deze soort met kleine, witte, onopvallende bloempjes welke geliefd zijn bij {tekst6,link4) later in het jaar gevolgd door kleine, zwarte besjes wat een extra sierwaarde geeft.

Zoekt u dus een Ilex soort om een hogere, snelgroeiende haag te maken, dan heeft u met deze soort de goede te pakken.

Aanplant Advies is 5 tot 6  stuks op een strekkende meter voor een enkele rij/ haag. Nog meer body met deze groei topper? zet ze dan kruislings/ om en om/ in de rij met 9 stuks op een strekkende meter.

{tekst1,link3 een veel gebruikt Taxus baccata

Van Aalsmeerderbrug tot Amsterdam en van Zandvoort tot Heemstede worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Molenpad, Molenweg of Boeingavenue in Aalsmeerderbrug of op de Molenweg, Molenpad of Boeingavenue in Amsterdam, of op de Zichemplein, Simon van Gijnpad of Carrascoplein in Zandvoort, of op de Adriënne Solserhof, Hoek van Hollandstraat of Ethosa in Heemstede, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Een leuk filmpje en de uitleg over deze Ilex kunt u hieronder bekijken;

organische bemesting

Uitleg over welke Ilex geschikt is voor uw wensen? Bekijk het volgende filmpje;

Euonymus

Van Groet tot Koedijk en van Nederhorst den Berg tot Wervershoof worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Korhoendersweg, Tureluur of Houtendijk in Groet of op de Kleimeer, Kanaaldijk of Vlasgat in Koedijk, of op de Vreelandseweg, De Grienden of De Vijnen in Nederhorst den Berg, of op de Leeuwerik, Koggeschuit of Schuitvaerder in Wervershoof, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

De organische bemesting

Van Loosdrecht tot De Cocksdorp en van Diemen tot Schagen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Oud Over, Rading of Carl Heinrich Knorrlaan in Loosdrecht of op de Ploosterstraat, Oorsprongweg of Volharding in De Cocksdorp, of op de De Mosterdfabriek, Morgenstond of Prinsessepad in Diemen, of op de Torenplein, Jacob Ruijsdaellaan of Corneliswerverweg in Schagen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers