ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Aalsmeerderbrug - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Schardam tot Lijnden en van Oost-Graftdijk tot Naarden worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Kleine Koog, Kleine Koog of Westerkoogdijk in Schardam of op de Burgerwoudweg, Primulastraat of Tweeduizend El in Lijnden, of op de Sydneystraat, Parijsstraat of San Franciscostraat in Oost-Graftdijk, of op de Milaanstraat, Oostgraftdijk of Jagerspad in Naarden, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Egmond-Binnen tot Schiphol en van Huizen tot Jisp worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Meeuwenlaan, Fazantenlaan of Hogeweg in Egmond-Binnen of op de Westelijke Randweg, Instrumentenweg of Oosthoek in Schiphol, of op de Collistraat, Halim P.K. straat of Philip Popelweg in Huizen, of op de Graaf Floris, Rendier of Van Hogendorplaan in Jisp, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Aalsmeerderbrug tot De Koog en van Aalsmeerderbrug tot De Waal worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Capronilaan, Molenweg of Capronilaan in Aalsmeerderbrug of op de Capronilaan, Molenpad of Boeingavenue in De Koog, of op de Bremstraat, Parnassiastraat of Brink in Aalsmeerderbrug, of op de Molenweg, Boeingavenue of Molenpad in De Waal, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Wieringerwaard tot Breezand en van Hauwert tot Beverwijk worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Lindenlaan, P. van der Sterrweg of Kastanjelaan in Wieringerwaard of op de Maalsteen, Bovenwiel of Plevierhof in Breezand, of op de Crocussenstraat, Past. Verhoeffpark of C. J. Colijnstraat in Hauwert, of op de Wijdenes Spaansweg, Irissenstraat of Narcissenstraat in Beverwijk, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers