ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Aalst - EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE� OFTEWEL JAPANSE KARDINAALSMUTS

Waarom wordt de {tekst3,link1) japonicus “Green spire” zoveel aangeplant als buxus-vervanger ? Dat de Japanse Kardinaalsmuts zo populair is geworden vinden wij helemaal niet zo vreemd.

De “Green Spire” is een groenblijvende en winterharde heester die goed in een border geplant kan worden als kleine heester maar die ook erg goed functioneert alshaagplant.

De bladeren zijn klein en glanzend, langwerpig en fris donkergroen van kleur wat ervoor zorgt dat de haag een frisse uitstraling heeft.

De Japanse Kardinaalsmuts is een makkelijke plant die graag een zonnige standplaats heeft of een plekje in de halfschaduw, hiermee is deze haagplant voor iedere tuin wel een aanrader.

Van Aalst tot Aalten en van Achterveld tot Acquoy worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Veerdam, Hambloksehof of A. van Drielstraat in Aalst of op de Keizersweg, Trompstraat of Schooldijk in Aalten, of op de Aarderweg, Klettersteeg of Achterveldseweg in Achterveld, of op de Sonsbrug, Prinses Irenestraat of Kerkweg in Acquoy, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

De Euonymus japonicus soorten groeien iets harder dan de buxus waardoor er nog eerder een compacte, volgroeide  haag is in de tuin. Ander zeer groot voordeel is dat de plant niet vatbaar is voor de buxusschimmel of de buxusmot en dus een prima Buxus alternatief is.

De plant heeft wel net zoals alle groenblijvende planten een hekel aan te nat staan, zorg er dus voor dat de bodem goed waterdoorlatend is.

Erg populair is ook de Euonymus japonicus �Francien�, een groenblijvende en winterharde haagplant die in het voorjaar uitloopt met witte groeipunten die later in het jaar weer groen weg kleuren, erg fraai.

Euonymus japonicus soorten kunnen dus zeker een ideale buxus alternatief zijn.

Van Deelen tot Voorst en van Heerde tot Wapenveld worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Hoog Delenseweg, Brinkhorsterweg of Lebretshoeveweg in Deelen of op de Breedenbroekseweg, Stakenborgweg of Voorstsestraat in Voorst, of op de Ringweg, Meidoornlaan of Dürst Brittlaan in Heerde, of op de Klapperdijk, Wilgenweg of Manenbergerweg in Wapenveld, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Bekijk de filmpjes over tuinadvies en haagplanten op onze {tekst15,link8}.

Veel tuinplezier!

Van Gameren tot Kekerdom en van Lunteren tot Teuge worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de De Bogerd, Spijkerdwarsstraat of Ridderhof in Gameren of op de Weverstraat, Schouwenburgsestraat of Botsestraat in Kekerdom, of op de Zandscheer, Lage Valkseweg of Roskammersteeg in Lunteren, of op de Plesmanstraat, Tiendijkenseweg of Blériotstraat in Teuge, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers