ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Aalst - ilex-maximowicziana

Ilex maximowicziana �Kanehirae�

Ben je op zoek zijn naar een Ilex soort die snel groeit en die een mooie groenblijvende haag kan vormen?, dan is dit de soort die je moet hebben. Deze Ilex is geschikt om een Haag-heg van middelhoog tot hoog te creëren. Van 50 cm hoog tot wel 2 meter hoog, deze Ilex maximowicziana“Kanehirae” kan het allemaal aan.

Het eerste jaar van aanplant is het belangrijk om in droge periodes het water geven in de gaten te houden om zo uitdroging te voorkomen. Voeg ook bij deze Ilex voldoende tuinturf aan de bestaande grond/bodem toe. Verzuring van de grond is wat deze Ilex of te wel {tekst7,link2) fijn vindt, en de turf is ook nog eens vocht vasthoudend voor de droge periodes. Deze {tekst7,link2) laat zich makkelijk snoeien. In mei/juni bloeit ook deze soort met kleine, witte, onopvallende bloempjes welke geliefd zijn bij {tekst6,link4) later in het jaar gevolgd door kleine, zwarte besjes wat een extra sierwaarde geeft.

Zoekt u dus een Ilex soort om een hogere, snelgroeiende haag te maken, dan heeft u met deze soort de goede te pakken.

Aanplant Advies is 5 tot 6  stuks op een strekkende meter voor een enkele rij/ haag. Nog meer body met deze groei topper? zet ze dan kruislings/ om en om/ in de rij met 9 stuks op een strekkende meter.

{tekst1,link3 een veel gebruikt Buxus alternatief

Van Joppe tot Groenlo en van Baak tot Heerewaarden worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Joppelaan, Bathmenseweg of Huzarenlaan in Joppe of op de Brekemansweg, Vredenseweg of Ruijsdaelstraat in Groenlo, of op de van der Heijdenstraat, Langendijk of Helmichstraat in Baak, of op de St. Andries, Vossenweide of Ad Baggermanpad in Heerewaarden, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Een leuk filmpje en de uitleg over deze Ilex kunt u hieronder bekijken;

Ilex maximowicziana �Kanehirae�

Uitleg over welke Ilex geschikt is voor uw wensen? Bekijk het volgende filmpje;

Welke Ilex?

Van Hoenzadriel tot Heteren en van Weurt tot Elspeet worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Kievitsham, Veerwaardweg of Heemraadstraat in Hoenzadriel of op de Hoenderkamp, De Haantjes of Steenoord in Heteren, of op de Jonkerstraat, Dijkstraat of Kerkstraat in Weurt, of op de Scheidingsweg, Nieuwe Pieckelaan of Metaalweg in Elspeet, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

De Ilex maximowicziana �Kanehirae�

Van Hedel tot Klarenbeek en van Loerbeek tot Hemmen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Molenstraat, Koningin Maximahof of Pastoor A.J.P. de Bondtstraat in Hedel of op de Grenspad, Vorstersweg of Dalkpad in Klarenbeek, of op de Noorder Markweg, Keulseweg of Spoelweg in Loerbeek, of op de Stationspad, Gesperdensestraat of Molenstraat in Hemmen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers