ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Aalst - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Winterswijk Ratum tot Epe en van Buurmalsen tot IJzendoorn worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Steengroeveweg, Moezebrinkweg of Hesselinkweg in Winterswijk Ratum of op de Heerderweg, Boskampweg of Woesterbergweg in Epe, of op de Nieuwe Steeg, Kruisweg of Bulksteeg in Buurmalsen, of op de J van Riemsdijkstraat, A G van Alfenstraat of J R Zeemanstraat in IJzendoorn, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Heerewaarden tot Herwen en van Gaanderen tot Winterswijk worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Molendijk, Voorne of St. Andries in Heerewaarden of op de Batavenweg, Keurbeek of Nijverheidsdwarsstraat in Herwen, of op de Oeverstraat, Varsseveldseweg of Akkermansweg in Gaanderen, of op de Grotersweg, Molenstraat of Bessinkgoorweg in Winterswijk, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Didam tot Babberich en van Teuge tot Alphen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Hogenendseweg, Korte Spruit of Pakopseweg in Didam of op de Emmerichseweg, 's Herenhof of Liemerslust in Babberich, of op de Bottenhoekseweg, Anthonystraat of Uiverstraat in Teuge, of op de Middendam, Brouwershof of Nieuwe Weg in Alphen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Aerdt tot Vierakker en van Delwijnen tot Hellouw worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Kerkweg, Dorsvlegel of Aerdenburg in Aerdt of op de Beckenstraat, IJselweg of Boshuisweg in Vierakker, of op de Kapelstraat, Doensestraat of De Eng in Delwijnen, of op de Tinnegieter, Bommelkampgraaf of De Hoenderkampen in Hellouw, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers