ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Aalsum - Een van de meest verkochte is de Ilex crenata “Caroline Upright”.

De nieuwste topper voor een laagblijvend groen haagje is de Ilex crenata "Luxus Hedge",  een echte  Allround buxusvervanger

De Ilex crenata "Luxus Hedge" kan het allemaal en is hierdoor zeer geschikt voor uw Haag-heg.

Deze  groenblijvend is zeer geschikt om een laag, haagjehaagplant mee te vormen en doordat deze top haagplant breed uitgroeit is deze soort ook zeer geschikt om te gebruiken als blokhaag of vak beplanting.

De Ilex crenataHaag-heg is een populair buxus alternatief, met dit alternatief heb je geen last meer van de buxusziektes zoals de buxusschimmel of de buxusmot 

 Ons plantadvies bij de Ilex crenata "Luxus Hedge" haag-planten is om 7/8 stuks op een strekkende meter te zetten om zo al gelijk een mooie start te maken.

Voor vak beplanting of een {tekst13,link12} raden wij 25 stuks per vierkante meter aan.

Van Sibrandabuorren tot Aldtsjerk en van Langezwaag tot Menaam worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de De Fenne, Havenpaed of It lange ein in Sibrandabuorren of op de Boerfinne, Zevenhuizen of Wierewei in Aldtsjerk, of op de Jister, De Plasse of Lang' Ein in Langezwaag, of op de De Boenders, Skoalplein of Hegedyk in Menaam, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

 Doordat deze soort alleen bestaat uit mannelijke planten gaan we wel witte, onopvallende bloempjes krijgen waar bijen gek op zijn maar krijgen we geen licht giftige besjes, erg fijn dus. Wist u dat alleen de de Ilex crenata "Luxus Hedge" en de “tekst14,link7}” geen giftige besjes krijgen, alle andere aangeboden soorten wel.

Deze soort staat zoals alle Japanse hulst soorten graag op een goed vocht doorlatende grond en is zuur minnend wat inhoudt dat er turf toegevoegd moet worden tijdens het planten.

Voeg tijdens het planten gelijk onze meststof toe als extra voeding en u mag er van uit gaan dat uw Ilex crenata planten goed zullen gaan groeien.

Van Langedijke tot Metslawier en van Tjalleberd tot Greonterp worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Stokdijk, De Weidedijk of Haerdijk in Langedijke of op de Túnstrjitte, Reidswâl of De Haven in Metslawier, of op de de Stripe, Haudmare of Albert Mol's Menninge in Tjalleberd, of op de Mardyk, Blauhústerleane of Doarpswei in Greonterp, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Door deze Ilex crenata soort twee maal per jaar te snoeien zullen deze goed vertakken en zo een dichte haag vormen.

Deze Japanse hulst soort staat graag in de volle zon of in de halfschaduw en in het eerste jaar van aanplant is het belangrijk om in droge periodes het water geven in de gaten te houden om zo uitdroging te voorkomen.

De Ilex crenata "Luxus Hedge" zien wij als de topper onder de buxus-vervangers.

Ilex crenata

Van De Falom tot Bakkeveen en van Burdaard tot Jonkerslân worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Mûnewei, Hegewâl of Achterwei in De Falom of op de Nijefeansterwei, Skarkamp of Lange Singel in Bakkeveen, of op de De Bult, Sjoerdlân of Beakendyk in Burdaard, of op de De Dobbe, Steenendamsterweg of Hoofdweg in Jonkerslân, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers