ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Aalsum - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Hommerts tot Ouwster-Nijega en van Hantumhuizen tot Witmarsum worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de De Toer, De Hoep of Jeltewei in Hommerts of op de Meerweg, Jetze Veldstraweg of Fennewei in Ouwster-Nijega, of op de It Paadsje, Portmawei of Mouneplein in Hantumhuizen, of op de Merkelân, De Dôle of De Tsjasker in Witmarsum, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Noordwolde tot Wijnjewoude en van Sumar tot Katlijk worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Nieuweweg, Nieuwe weg of Industriestraat in Noordwolde of op de Compagnonsfeart, Ald Duerswâld of Hege Heide in Wijnjewoude, of op de Finne, Petersburg of Merkebuorren in Sumar, of op de Tikewei, José Vigevenoweg of Lânsbuorren in Katlijk, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Langelille tot Snikzwaag en van Lippenhuizen tot Ruigahuizen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de H.W. Stekelenburgweg, Kerkeweg of Lemsterweg in Langelille of op de Graverij, Leeuwarderweg of Singel in Snikzwaag, of op de Sweachsterwei, Buorsterwyk of Ald Hearrewei in Lippenhuizen, of op de Welgelegen, Buorsterwyk of Coenderssingel in Ruigahuizen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Nieuweschoot tot Harlingen en van De Blesse tot Arum worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Rotstergaastweg, De Valk of Vianen in Nieuweschoot of op de Fahrenheitstraat, Steenwijkerweg of Stroomkantpad in Harlingen, of op de Meidoornstraat, It String of It Ald Hôf in De Blesse, of op de Krúswetter, Oude Kerkstraat of Kaatsplein in Arum, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers