ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Aalten - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Zutphen tot Tricht en van Winterswijk Henxel tot Altforst worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Emmalaan, Meentstraat of Ettegerpark in Zutphen of op de Raamweg, Hoogeinde of De Twee Morgen in Tricht, of op de Trichtsekade, Roemershof of Middelweg in Winterswijk Henxel, of op de Lageweg, Vredenseweg of Dondergoorweg in Altforst, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Megchelen tot Hurwenen en van Dinxperlo tot Kerkdriel worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Heisestraat, Asbroek of Hesselweg in Megchelen of op de Dorpsplein, Waalbandijk of Kerkpad in Hurwenen, of op de Eisenhowerstraat, Hogestraat of Lange Akker in Dinxperlo, of op de Mgr. Zwijsenplein, Dwarsstraat of Molenhof in Kerkdriel, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Wichmond tot Kootwijkerbroek en van Bennekom tot Winterswijk Miste worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Polweg, Broekweg of Lindeselaak in Wichmond of op de Dwarsgraafweg, Wipmolenstraat of Zr.J.H.D. Vermeulenstraat in Kootwijkerbroek, of op de Strooijweg, Lindelaan of Ginkelseweg in Bennekom, of op de Binnenboomweg, Misterweg of Voskuilweg in Winterswijk Miste, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Beek tot Slijk-Ewijk en van Veessen tot IJzendoorn worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Esdoornstraat, Vondelstraat of Kwartelstraat in Beek of op de Hermelijnstraat, De Geest of van Randwijckweg in Slijk-Ewijk, of op de Loenensedwarsstraat, Dorpsstraat of Grote Allee in Veessen, of op de Veesser Enkweg, Havenweg of Hogeweg in IJzendoorn, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers