ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Aardenburg - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Clinge tot Ellewoutsdijk en van Biervliet tot Bruinisse worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Prins Bernhardstraat, Sterredreef of Jac Jordaensstraat in Clinge of op de Arendshoekweg, Zeedijk of Grindweg in Ellewoutsdijk, of op de Spuikomweg, IJzendijkseweg of Schenkeldijk in Biervliet, of op de Padjes, Technologieweg of Weststraat in Bruinisse, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Schoondijke tot Spui en van Kwadendamme tot Eede worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Curiestraat, Middenweg of Frans Halsstraat in Schoondijke of op de Graaf Jansdijk, Sparksstraat of Brondijk in Spui, of op de Slabbekoornseweg, Schuttershofstraat of Kerkeboomgaardstraat in Kwadendamme, of op de Scheidingstraat, Mgr. de Backerestraat of Lievestraat in Eede, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Geersdijk tot Dreischor en van Heinkenszand tot Hulst worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Westkruisstraat, Campvlietweg of Middenweg in Geersdijk of op de Bogerdhof, Zorge'sweg of Achterweg in Dreischor, of op de Meulwegje, Laan van Barbestein of Kervel in Heinkenszand, of op de Amundsunstraat, Vestdijkstraat of Beestenmarkt in Hulst, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Oudelande tot 's-Heer Hendrikskinderen en van Koewacht tot Nieuw- en Sint Joosland worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de 't Zwint, Rababogerdseweg of Oudelandsedijk in Oudelande of op de Theuniswegeling, Verbartelweg of Filips de Goedestraat in 's-Heer Hendrikskinderen, of op de Eendendreef, Schuttershofweg of Valkendreef in Koewacht, of op de Boomdijk, Molendijk of Hoge Stelle in Nieuw- en Sint Joosland, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers