ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Aarlanderveen - EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE� OFTEWEL JAPANSE KARDINAALSMUTS

Waarom wordt de {tekst3,link1) japonicus “Green spire” zoveel aangeplant als buxus-vervanger ? Dat de Japanse Kardinaalsmuts zo populair is geworden vinden wij helemaal niet zo vreemd.

De “Green Spire” is een groenblijvende en winterharde heester die goed in een border geplant kan worden als kleine heester maar die ook erg goed functioneert alshaagplant.

De bladeren zijn klein en glanzend, langwerpig en fris donkergroen van kleur wat ervoor zorgt dat de haag een frisse uitstraling heeft.

De Japanse Kardinaalsmuts is een makkelijke plant die graag een zonnige standplaats heeft of een plekje in de halfschaduw, hiermee is deze haagplant voor iedere tuin wel een aanrader.

Van Aarlanderveen tot Abbenbroek en van Achthuizen tot Alblasserdam worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Kuiperserf, Achtermiddenweg of Jacob van Damstraat in Aarlanderveen of op de Nieuwlandseweg, De Vos van Steenwijkstraat of De Kreek in Abbenbroek, of op de Lageweg, Kruisweg of Heintjesweg in Achthuizen, of op de Pastoriestraat, Bloksedijk of Polderstraat in Alblasserdam, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

De Euonymus japonicus soorten groeien iets harder dan de buxus waardoor er nog eerder een compacte, volgroeide  haag is in de tuin. Ander zeer groot voordeel is dat de plant niet vatbaar is voor de buxusschimmel of de buxusmot en dus een prima Buxus alternatief is.

De plant heeft wel net zoals alle groenblijvende planten een hekel aan te nat staan, zorg er dus voor dat de bodem goed waterdoorlatend is.

Erg populair is ook de Euonymus japonicus �Francien�, een groenblijvende en winterharde haagplant die in het voorjaar uitloopt met witte groeipunten die later in het jaar weer groen weg kleuren, erg fraai.

Euonymus japonicus soorten kunnen dus zeker een ideale buxus alternatief zijn.

Van Nieuwerbrug aan den Rijn tot Oude Wetering en van Oud-Alblas tot Hazerswoude-Dorp worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Korte Waarder, Bruggemeestersstraat of Graaf Lodewijkstraat in Nieuwerbrug aan den Rijn of op de Endelkade, Burgemeester van Zwietenweg of Graaf Adolfstraat in Oude Wetering, of op de Schoolhuijsplein, Burgemeester Hoolboomstraat of Vrouw Vennepolder in Oud-Alblas, of op de Lindenlaan, Schoolstraat of Grote Nes in Hazerswoude-Dorp, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Bekijk de filmpjes over tuinadvies en haagplanten op onze {tekst15,link8}.

Veel tuinplezier!

Van Melissant tot Herkingen en van Katwijk tot Oegstgeest worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Margrietlaan, Marijkelaan of Kraaijerdijk in Melissant of op de Oosterweg, Tweede Weg of Margrietlaan in Herkingen, of op de Molendijk, Anthonie de Vliegerstraat of 1 februariweg in Katwijk, of op de Nassaustraat, Stoofweg of Anthonie de Vliegerstr in Oegstgeest, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers