ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Aarlanderveen - Een van de meest verkochte is de Ilex crenata “Caroline Upright”.

Een van de meest verkochte en zeer populaire groenblijvende haagplantvan de laatste jaren en ook zeer bekend als buxus-vervanger is de Ilex crenataCaroline Upright”. 

Van Dirksland tot Monster en van Groot-Ammers tot Nieuwkoop worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Bieningenweg, Vlakbodem of Bustelweg in Dirksland of op de Tweede Buitenkade, Bosdreef of Oranjelaan in Monster, of op de Emmastraat, Bronckhorst of Abeelstraat in Groot-Ammers, of op de Larixlaan, Schelpenpad of Oda van Salmhof in Nieuwkoop, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

haagplant is Japanse hulst.

De Nederlandse naam van deze haagplant is Japanse hulst.

De Ilex crenatahaag-heg is het populairste Buxus alternatief , met dit alternatief heb je geen last meer van de Buxusziekte zoals de Buxusschimmel of de Buxusmot

De Ilex crenata planten zijn ongevoelig voor schimmels en ongedierte, hierdoor zijn chemische bestrijdingsmiddelen totaal overbodig.

Deze soort heeft een smalle, compacte en opgaande groei waardoor deze plant zeer geschikt is om er een smalle, wintergroenehaag-heg mee te vormen. 

Van Molenaarsgraaf tot Warmond en van Zevenhuizen tot Vlaardingen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Polderweg-west, Dorpsstraat of Graafdijk-oost in Molenaarsgraaf of op de De Tonneduiker, Het Zomergat of Vrouw Bakkersdam in Warmond, of op de Jan Hendrikspad, Rottekade of Grootmeesterstuin in Zevenhuizen, of op de Weeshuisplein, van Heutszpark of Potgieterstraat in Vlaardingen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Ander klein voordeeltje is dat de haagplantCaroline Upright”een mannelijke plant betreft en dus wel kleine onopvallende bloempjes geeft  die zeer geliefd zijn bij {tekst12,link, maar geen licht giftige bessen geeft. 

De haag-heg houdt er niet van om te nat te staan en is zuur minnend, dit houdt in dat deze tijdens het planten graag heeft dat er {tekst15,link9} aan de grond wordt toegevoegd om zo te kunnen groeien. 

Deze soort laat zich makkelijk snoeien, door te snoeien in mei en september zal deze goed vertakken en zo een dicht haag-heg vormen.

Het eerste jaar na aanplant blijft het net zoals bij de meeste planten belangrijk om in Droge periodes in de zomer extra water te geven zodat de planten niet verdrogen.

De haagplantCaroline Uprighthaagplanten zijn niet vatbaar voor luchtvervuiling en ook zeewind wordt goed verdragen.

Deze populaire soort is niet vatbaar voor de Buxusziekte, Buxusschimmel en ook de Buxusmot komt er niet in voor en de soort is hierdoor zeer geschikt om een mooie haag-heg mee te vormen.

Benieuwd of deze haagplantCaroline Upright” iets is voor uw tuin? Bekijk ons filmpje op YouTube Ilex crenata

Ons Advies bij de Ilex crenataCaroline Uprighthaagplanten is om 7 planten op een strekkende meter te zetten en 9 planten op een strekkende meter bij een dubbele rij, stapvoets geplant ( hierdoor vorm je een bredere haag).

Van Gelderswoude tot Berkenwoude en van Hazerswoude-Dorp tot Spijkenisse worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Molenslootpad, Gelderswoudseweg of Gelderswoudsekerkpad in Gelderswoude of op de Graafkade, Berkenhof of Dreef in Berkenwoude, of op de Weidebloemstraat, Schenkel of Dreef in Hazerswoude-Dorp, of op de Langeveldsepad, Langeveldsepad of Finlandlaan in Spijkenisse, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers