ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Aarlanderveen - Meststoffen

organische bemesting

Ben je op zoek zijn naar een meststoffen soort die snel groeit en die een mooie duurzame bemesting kan vormen?, dan is dit de soort die je moet hebben. Deze meststoffen is geschikt om een haagplanten van middelhoog tot hoog te creëren. Van 50 cm hoog tot wel 2 meter hoog, deze Ilex allround“Kanehirae” kan het allemaal aan.

Het eerste jaar van aanplant is het belangrijk om in droge periodes het water geven in de gaten te houden om zo uitdroging te voorkomen. Voeg ook bij deze meststoffen voldoende tuinturf aan de bestaande grond/bodem toe. Verzuring van de grond is wat deze Ilex of te wel {tekst7,link2) fijn vindt, en de turf is ook nog eens vocht vasthoudend voor de droge periodes. Deze {tekst7,link2) laat zich makkelijk snoeien. In mei/juni bloeit ook deze soort met kleine, witte, onopvallende bloempjes welke geliefd zijn bij {tekst6,link4) later in het jaar gevolgd door kleine, zwarte besjes wat een extra sierwaarde geeft.

Zoekt u dus een Ilex soort om een hogere, snelgroeiende haag te maken, dan heeft u met deze soort de goede te pakken.

Aanplant Advies is 5 tot 6  stuks op een strekkende meter voor een enkele rij/ haag. Nog meer body met deze groei topper? zet ze dan kruislings/ om en om/ in de rij met 9 stuks op een strekkende meter.

{tekst1,link3 een veel gebruikt Taxus baccata

Van Alphen aan den Rijn tot Maasland en van Rozenburg tot Vondelingenplaat Rotterdam worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Rijksweg N11, Noorwegenstraat of Compierekade in Alphen aan den Rijn of op de Burgerweg, Oude Veiling of Huis ter Lucht in Maasland, of op de Plevierstraat, Laan van Nieuw-Rozenburg of Stuurboord in Rozenburg, of op de Petroleumweg, Vondelingenweg of Butaanweg in Vondelingenplaat Rotterdam, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Een leuk filmpje en de uitleg over deze Ilex kunt u hieronder bekijken;

organische bemesting

Uitleg over welke Ilex geschikt is voor uw wensen? Bekijk het volgende filmpje;

Euonymus

Van Simonshaven tot Kinderdijk en van Spijkenisse tot Hoek van Holland worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Biertsedijk Oost, Biertsedijk Oost of M de Graaffstraat in Simonshaven of op de Biertsedijk, Prinses Ireneplein of Dorpsweg in Kinderdijk, of op de Molenstraat, Lekweg of Nederwaard in Spijkenisse, of op de Veerdam, Middelkade of Schansweg in Hoek van Holland, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

De organische bemesting

Van Oostvoorne tot Noorden en van Noorden tot Oud Ade worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Rebecca Kruikhofje, Nachtegalenlaan of Krimweg in Oostvoorne of op de Simon van Capelweg, Hyacintlaan of Noordsedorpsweg in Noorden, of op de Simon van Capelweg, Rozenstraat of Gerberastraat in Noorden, of op de Hofdijklaan, Pastoor Schramaweg of Akkerslootpolder in Oud Ade, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers