ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Aarlanderveen - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Kwintsheul tot Delfgauw en van Nieuw-Beijerland tot Barendrecht worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de De Raaphorst, Blankvoorn of De Imker in Kwintsheul of op de Zwanenpad, Kievit of De Imker in Delfgauw, of op de Verlengde Spiegelmakerstraat, Tuinierstraat of Stuiverpad in Nieuw-Beijerland, of op de Kerkdoel, Stuifakker of Margrietstraat in Barendrecht, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Voorburg tot Barendrecht en van Herkingen tot Hellevoetsluis worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Agrippinastraat, Vlietenburgstraat of Huygenstraverse in Voorburg of op de Ir. Albardastraat, Helfrichstraat of Leeuwenburg in Barendrecht, of op de Austinplein, Zuiddijk of Grevelingenweg in Herkingen, of op de Austinplein, Herkingsezeedijk of Han de Lignieplein in Hellevoetsluis, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Aarlanderveen tot Groot-Ammers en van Sliedrecht tot Schipluiden worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Jacob van Damstraat, Kerkvaartspad of Korteraarseweg in Aarlanderveen of op de Roerdompstraat, Reigerstraat of Julianastraat in Groot-Ammers, of op de Ammerse Kade, Kievitsweer of Wipmolen in Sliedrecht, of op de Nicolaas Beetsstraat, P. Rijsdijkstraat of Binnenhof in Schipluiden, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Monster tot Strijensas en van Kwintsheul tot Poeldijk worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Abeelstraat, Binnenhof of Braamstraat in Monster of op de Parklaan, Acaciastraat of Van Goghlaan in Strijensas, of op de Havenstraat, Wilhelminastraat of Kerkplein in Kwintsheul, of op de Bovendijk, Blankvoorn of Elzenhove in Poeldijk, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers