ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Aarle-Rixtel - ilex-maximowicziana

Ilex maximowicziana �Kanehirae�

Ben je op zoek zijn naar een Ilex soort die snel groeit en die een mooie groenblijvende haag kan vormen?, dan is dit de soort die je moet hebben. Deze Ilex is geschikt om een Haag-heg van middelhoog tot hoog te creëren. Van 50 cm hoog tot wel 2 meter hoog, deze Ilex maximowicziana“Kanehirae” kan het allemaal aan.

Het eerste jaar van aanplant is het belangrijk om in droge periodes het water geven in de gaten te houden om zo uitdroging te voorkomen. Voeg ook bij deze Ilex voldoende tuinturf aan de bestaande grond/bodem toe. Verzuring van de grond is wat deze Ilex of te wel {tekst7,link2) fijn vindt, en de turf is ook nog eens vocht vasthoudend voor de droge periodes. Deze {tekst7,link2) laat zich makkelijk snoeien. In mei/juni bloeit ook deze soort met kleine, witte, onopvallende bloempjes welke geliefd zijn bij {tekst6,link4) later in het jaar gevolgd door kleine, zwarte besjes wat een extra sierwaarde geeft.

Zoekt u dus een Ilex soort om een hogere, snelgroeiende haag te maken, dan heeft u met deze soort de goede te pakken.

Aanplant Advies is 5 tot 6  stuks op een strekkende meter voor een enkele rij/ haag. Nog meer body met deze groei topper? zet ze dan kruislings/ om en om/ in de rij met 9 stuks op een strekkende meter.

{tekst1,link3 een veel gebruikt Buxus alternatief

Van Megen tot Nuland en van Eethen tot Dongen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Kerklaan, Engstraat of Graaf Alardstraat in Megen of op de Bendelssteeg, Bendelssteeg of Bendelssteeg in Nuland, of op de Bendelssteeg, Akkerpolei of Kloosterstraat in Eethen, of op de Zicht, Akkerpolei of Oude Weidesteeg in Dongen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Een leuk filmpje en de uitleg over deze Ilex kunt u hieronder bekijken;

Ilex maximowicziana �Kanehirae�

Uitleg over welke Ilex geschikt is voor uw wensen? Bekijk het volgende filmpje;

Welke Ilex?

Van Oirschot tot Liessel en van Volkel tot St. Willebrord worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de de Vorster, Heistraat of Hekdam in Oirschot of op de Willige Laagt, Leensel of Wilgenroosweg in Liessel, of op de Rondweg Volkel, Houtvennen of Antoniusstraat in Volkel, of op de Alexiastraat, Bredaseweg of Putterdonk in St. Willebrord, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

De Ilex maximowicziana �Kanehirae�

Van Ossendrecht tot Vlijmen en van Oost West en Middelbeers tot Oisterwijk worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Heereweg, Kennedylaan of GP256 in Ossendrecht of op de Industriepark Vliedberg, Priemhoven of Geerpark in Vlijmen, of op de Beembreek, Anjerstraat of Beukenhaag in Oost West en Middelbeers, of op de Oude Maasje, Jeroen Boschstraat of Poststeeg in Oisterwijk, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers