ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Aarle-Rixtel - Meststoffen

organische bemesting

Ben je op zoek zijn naar een meststoffen soort die snel groeit en die een mooie duurzame bemesting kan vormen?, dan is dit de soort die je moet hebben. Deze meststoffen is geschikt om een haagplanten van middelhoog tot hoog te creëren. Van 50 cm hoog tot wel 2 meter hoog, deze Ilex allround“Kanehirae” kan het allemaal aan.

Het eerste jaar van aanplant is het belangrijk om in droge periodes het water geven in de gaten te houden om zo uitdroging te voorkomen. Voeg ook bij deze meststoffen voldoende tuinturf aan de bestaande grond/bodem toe. Verzuring van de grond is wat deze Ilex of te wel {tekst7,link2) fijn vindt, en de turf is ook nog eens vocht vasthoudend voor de droge periodes. Deze {tekst7,link2) laat zich makkelijk snoeien. In mei/juni bloeit ook deze soort met kleine, witte, onopvallende bloempjes welke geliefd zijn bij {tekst6,link4) later in het jaar gevolgd door kleine, zwarte besjes wat een extra sierwaarde geeft.

Zoekt u dus een Ilex soort om een hogere, snelgroeiende haag te maken, dan heeft u met deze soort de goede te pakken.

Aanplant Advies is 5 tot 6  stuks op een strekkende meter voor een enkele rij/ haag. Nog meer body met deze groei topper? zet ze dan kruislings/ om en om/ in de rij met 9 stuks op een strekkende meter.

{tekst1,link3 een veel gebruikt Taxus baccata

Van Budel-Schoot tot Nistelrode en van Liempde tot Schaijk worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Stationsplein, Adam van Moorselstraat of Pater Ullingsstraat in Budel-Schoot of op de De Erven, Udenseweg of De Beekgraaf in Nistelrode, of op de De Biezen, Keefheuvel of Vlasspreistraat in Liempde, of op de De Donk, Andoorn of Kapelanieplein in Schaijk, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Een leuk filmpje en de uitleg over deze Ilex kunt u hieronder bekijken;

organische bemesting

Uitleg over welke Ilex geschikt is voor uw wensen? Bekijk het volgende filmpje;

Euonymus

Van Holthees tot Katwijk NB en van Macharen tot De Rips worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Broek, Koesteeg of Gildestraat in Holthees of op de Eikhofweg, Makkenweg of Sleijbergweg in Katwijk NB, of op de Keersluisweg, Liefkeshoek of Lange Linden in Macharen, of op de Huisdaalsestraat, Megensebaan of Hoogstraat in De Rips, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

De organische bemesting

Van Alphen tot Herpt en van Zevenbergschen Hoek tot Sambeek worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de De Velden, Fransebaan of Reitheining in Alphen of op de Hoofdstraat, Abt van Grevenbroekstraat of Abt van Grevenbroekstraat in Herpt, of op de Achterdijk, De Molensteen of Rijksweg in Zevenbergschen Hoek, of op de Kortestraat, Pater Bunsstraat of John F Kennedystraat in Sambeek, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers